Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffos plötsliga utseendeförändring – syntes i Nyhetsmorgon

29 jun, 2022, 06:00 
Steffo Törnquist

Här är verkliga anledningen bakom Steffos nya look.

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Steffo Törnquist ser man i rutan titt som tätt, allra främst i Nyhetsmorgon där han är en av de fasta programledarna. Steffos avslappnade stil framför kameran har gjort honom till en storfavorit hemma i tv-soffan, och vi förstår varför!

Men på sistone har Steffo dykt upp i Nyhetsmorgon med en helt ny look – nu berättar han vad som egentligen hänt.

Beskedet: Går i pension

En veteran, ja, det kan man verkligen kalla Steffo. Han har programlett Nyhetsmorgon i över 20 år! Förra året pratade Svensk Dam med Steffo, som gav lugnande besked om framtiden.

– Jag är väl kvar ett par år, det får vi se, sa han då.

– Jag tänker inte sluta nu, jag håller på ett tag.

Men i en ny intervju med Hänt kommer han med ett nytt besked. Redan efter valet går han ner i tid på Nyhetsmorgon, och provsmakar livet som pensionär.

– Jag har jobbat två dagar i veckan i 25 år. Syftet med att gå ner till en dag är att jag ska orka några år till. Jag väntar på min fru som är lite yngre än mig. När hon går i pension då kan jag lägga av, jag orkar inte två dagar längre, säger han till sajten.

Verkliga anledningen

För den som regelbundet kollar på Steffo i Nyhetsmorgon har man kunnat ana en utseendeförändring. Steffo är nämligen härligt brunbränd! I en intervju med Hänt berättar han om brännan, och han har inte unnat sig en tripp till varmare breddgrader.

– Jag har en båt som ligger här och jag jobbar mycket från den båten. Sitter bland annat och läser böcker till Nyhetsmorgon. Sedan har jag också en bil utan tak och så spelar jag golf. Jag är ute hela tiden. Jag har inte varit utomlands, förklarar Steffo till sajten.

– Nämen Soldoktorn... han är nummer två nu, avslutar han med glimten i ögat.

Ja, det kanske är svårt att hinna med en resa när man har Nyhetsmorgon-skutan att styra, så vilken tur att han kan få sig lite sol hemma i stan!

Steffo Törnquist
Steffos snygga bränna!

Foto: TV4

Annons