Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffos stora förändring i livet - 67 år gammal

17 okt, 2023, 05:30 
Louise Wibergh Lenti
Steffo Törnqvist

Längtan var stor för Steffo och nu blir livet aldrig sig likt.

Annons

Steffo Törnqvist har delat våra mornar med oss i Nyhetsmorgon i snart 25 års tid. Vi har skrattat, gråtit och förundrats över världens händelser tillsammans med honom. Så kom dagen som förändrade hans privata liv för evigt – han blev farfar.

Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”Brand logo
Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”

Steffo: "Som jag längtar"

Så fort beskedet kom att Steffo skulle bli farfar var lyckan total.

"I samma ögonblick min son Max föddes för 35 år sen förstod jag vad livet går ut på. Nu ska han och hans underbara Derya ha barn och jag ska bli FARFAR tjohooooooooooooooooooooooooooooooo som jag längtar, jag älskar Max och Derya och snart får jag en till att älska. Skrev han på Instagram då.

Steffos följare på Instagram fick känna peppen från Steffo under väntans gång. På bilder med sonen Max skrev han ”Far och son – snart farfar och far” och det gick att ta på den förväntan som låg i luften.

Sen kom hon. Lilla Leiah var 48 centimeter lång, vägde 3003 gram och hon var farfars ögonsten från start. På en av de tidigare bilderna skriver Steffo:

Annons

"Jag är förlorad. Efter tre dagar på detta klot har Leiah skickligt kopplat greppet och farfar kommer ALDRIG att förmå sig neka någon önskan. Hon uppvisar också överraskande mognad, exempelvis uppskattning för resevoarpennor och Tom Waits-citat. kärlek"

Några veckor senare kunde vi läsa:
"Vi har båda gått upp två hekto sen vi sågs senast och vi älskar båda två att titta på henne. Jag och Leiah lever i symbios."

Steffo och lillfavoriten på nya äventyr

Det är omöjligt att missa den totala lycka som glittrar i Steffos ögon när han får umgås med sitt urgulliga barnbarn. Nyligen kunde han nöjt meddela att Leiah har börjat uppskatta skämt med kaninöron och på bilden kunde vi se en väldigt glad bebis i fluffig kaninoverall.

Nu är Leiah snart 3 månader gammal och ute på nya äventyr tillsammans med farfar. Steffo visar stolt upp en bild på Instagram där han är på semesterresa tillsammans med familjen och lillfavoriten.

Vi har sagt det förut och vi säger det igen – stort grattis Steffo och hela familjen till babylyckan!

Foto: TT

Annons