Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Stellan Skarsgård har blivit sjubarnspappa

28 apr, 2009, 14:17 
Agneta Nisbeth
Är det någon som är överraskad? Stellan Skarsgård har fått en son till!
Annons

 

Skådespelaren Stellan Skarsgård är bra på grabbar. Nu är han pappa till ännu en, den sjätte i barnaskaran. Det är Stellan Skarsgårds och 25 år yngre Megan Everetts första barn, men sedan tidigare har Stellan sex barn, varav fem pojkar, med sin exfru My.

Det blir Megan som får ta största ansvaret den första småbarnstiden. Stellan har fullt upp med inspelningen av norska filmen “Regnskap” och han är samtidigt bioaktuell med premiären av “Änglar och demoner”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I tidningen Expressen berättar dock storebror Gustaf Skarsgård att det känns jättekul “med en till”. Vad lillgossen ska heta har dock inte läckt ut.

En liten lillebror till

– Jag tror inte att det är bestämt. Men jag kan bekräfta att det är en liten lillebror, säger Gustaf till Expressen.

Stellan och Megan gifte sig den 12 januari i år, efter att ha varit sambos i drygt ett år. Likt Stellan arbetar Megan inom filmbranschen och hon härstammar från Irland. Paret bor tillsammans på Söder i Stockholm, inte långt från Stellans gamla hem. Tillsammans med exfrun My har Stellan sedan tidigare barnen Alexander, Gustaf, Sam, Bill, Eija och Valter.

Av Eva Österlind

Foto: Stella Pictures

Annons