Stellan Skarsgård om Mamma Mia-inspelningen: "Vuxendagis"

S

Stellan Skarsgård är tillbaka i rollen som Bill Anderson i uppföljaren av "Mamma Mia The Movie".

Stellan Skarsgård slog igenom i tv-serien “Bombi Bitt och jag” 1968.

I dag är han är en av våra mest lysande stjärnor med roller i stora Hollywood-produktioner. Flera av hans barn har också valt att följa i sin pappas fotspår.

För att balansera jobb och familjeliv har han valt att viga fyra månader åt intensivt arbete följt av åtta månader som hemmapappa.

– Jag tycker det är mycket som blir ­lugnare när du blir äldre. Jag har lärt mig att prioritera bättre, och en jävla massa oro som jag hade förr kan jag fullständigt skita i nu – jag tycker livet är kanon! säger Stellan Skarsgård till Expressen.

“Lite som ett vuxendagis”

När Stellan Skarsgård är borta för att filma har han för vana att ta med sig familjen till inspelningsplaterserna.

– Om jag ska vara borta länge så gör jag det. Nu kommer vi att bo ett tag i London i höst för att spela in delar av nya “Mamma Mia”.

Uppföljaren, “Mamma Mia – Here we go again”, har premiär i juli 2018. Förutom Stellan Skarsgård kommer bland annat Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Christine Baranski, Julie Walters och Dominic Cooper reprisera sina roller från den första filmen.

– Det är roligt att vara tillbaka. Förra gången var det lite som ett vuxendagis – bara du kan svälja förnedringen i att stå och försöka sjunga framför Benny Andersson och försöka dansa inför 50 professionella dansare, säger Stellan Skarsgård till Expressen.

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Allers.