Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stjärnan vänder – vägrar tävla i Let's Dance: "Mina barn kommer skämmas"

04 apr, 2023, 06:00 
Let's DanceS
Tommy Nilsson vägrar vara med i Let's Dance.
Annons

Let's Dance är inne på säsong 18 – och redan har tre avsnitt avverkats. Den senaste profilen att ryka var stjärnkrögaren Johan Jureskog. Det var en ganska väntad utveckling enligt oddsen, som tippat att Renaida Braun och Rikard Sjöberg får göra upp om slutsegern.

Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”Brand logo
Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”

Därför vägrar Tommy Nilsson vara med i Let's Dance

Frågan är hur Tommy Nilsson hade stått sig i konkurrensen? Klart är att Melodifestivalen-profilen varit påtänkt flera gånger om för programmet.

Annons

I en intervju med Aftonbladet har Tommy berättat att han fått en förfrågan från TV4 men att han då tackade nej. Det är något han ångrat i efterhand.

– Först tänkte jag ”aldrig i helvete”, varför skulle jag ställa upp på att hoppa omkring och låta folk skratta åt mig. Men sedan tänkte jag, det är klart jag ska göra det. Men så kom jag inte med det året, har Tommy sagt i intervjun.

Men nu har Öppna din dörr-mannen vänt igen. Nu är Tommy helt inställd på att vägra ställa upp i tävlingen, för sina barns skull.

Tommy Nilsson
Tommy Nilsson i Let's Dance – kan ni se det framför er?

– Som jag känner det just nu så nej inte just nu. Jag kan inte se mig själv i trikåer och hoppa runt och brösta mig på bästa sändningstid så att mina barn ska skämmas när de ska till skolan, säger Tommy i en intervju med sajten Nöjeslivet.

Annons

Det ska krävas för att han ska ställa upp

Tommy är däremot inte emot lekprogram per se. Han kan tänka sig att dyka upp i ett oväntat sammanhang, om samtalet kommer.

– Om det är någonting jag är intresserad av som till exempel ”Över Atlanten” så är det såhär, när ska jag annars få göra det om jag inte tackar ja? Så nu kommer ju de här programmen där man klättrar i berg, ute i regnskogar och öar överallt. Kanske något av dem skulle vara kul om jag törs.

Annons