Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stjärnans hårda markering mot TV4 – vägrar vara med i Let's Dance

17 nov, 2022, 17:30 
Indra Nordemar

Stjärnan avslöjar nu att han vägrar ställa upp i populära programmen.

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

I Let's Dance tävlar svenska kändisar om den prestigefulla glasskon – men med en egen staty är det inte något som lockar ishockeylegendaren Mats Sundin.

Han är den andre svensken någonsin att bli invald i Hall of Fame. Han har kammat hem tre VM-guld och ett OS-guld, och skulle troligtvis ha väldigt goda chanser till att kunna titulera sig Mästarnas mästare. Men inte heller det lockar.

Och att gömma sig bakom en mask och uppträda i svensk tv är också ett tvärnej. I Halv tre med Lotta Bromé på Mix Megapol berättar Sundin om hans vägran att ställa upp i de olika programmen.

Superstjärnans vägran

Mats Sundin har fått förfrågan att vara med i Mästarnas mästare flera gånger, men svaret är detsamma varje gång.

Annons

– Jag har sagt nej ganska många gånger. Jag låter mig inte luras dit nu. Jag har insett att det ser väldigt härligt ut på de där platserna. Men när man samlar dessa vinnarskallar som inte vill förlora, då blir det väldigt mycket tävling. Jag har insett mina begränsningar fysiskt och psykiskt. Du kommer nog inte se mig där, säger han till Lotta Bromé.

Händelsen efter Masked singer

Samma gäller Let's Dance. Många kändisar ser det som en prestige att få frågan av TV4 att vara med, men tävlingen är helt enkelt inget för Sundin. Inte heller Masked Singer – även om det är något som hans barn mer än gärna hade velat.

– Kommer inte heller ske! Men det var väldigt roligt, för någon månad sen så hörde jag ett skrik från tv-rummet. Då hade någon från juryn gissat på Mats Sundin och mina barn satt och tittade på programmet. Då kom mina barn springandes ”Är det du pappa?”. Då sa jag ”Ja, det kanske det är”, berättar han och skrattar:

– Barnen uppfattar inte mig som pappa Mats ishockeyspelaren, utan pappa Mats som nästan var med i Masked singer.

Foto: TT

Annons