Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stjärnorna på gott humör på filmfestivalen i Cannes

15 maj, 2011, 08:31 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Filmfestivalen i Cannes pågår för fullt och under veckan har superstjärnornas leenden gnistrat ikapp med fotokamerornas blixtar…

För 64:e året går årets prestigefyllda filmfestival i Cannes av stapeln och den goda stämningen går det inte ta miste på. Skådespelaren Robert de Niro har bland annat skojat friskt med stjärnan Uma Thurman på röda mattan, bägge är med i årets jury som utser vinnaren av Guldpalmen. I år finns även en svensk anknytning med i juryn, Ingmar Bergmans dotter Linn Ullmann.

Annons

– Alla andra pappor i Norge åkte skidor med sina barn. Min vägrade. Men på somrarna på Gotland visade han två filmer om dagen för mig i sin biograf, men egna introduktioner och allt. Sedan sa han: Detta är din utbildning! Berättade Linn på juryns presskonferens i veckan.

På glatt humör på röda mattan i veckan var skådespelarna Dustin Hoffman och Angelina Jolie, liksom Kärleksparet Melanie Griffith och Antonio Banderas såg kärare ut än på länge.

Cannes filmfestival är kort och gott, även detta år, ett trivsamt skådespel för både kändisar och press.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures

Melanie Griffith med maken Antonio Banderas.

Annons
Annons