Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stjärnornas kärleksfulla återförening efter Lets Dance: ”Tillsammans”

23 maj, 2023, 06:00 
AvFelicia Plåt
Lets Dance
Snart är det dags för finalen i Let´s Dance 2023. Foto: TT

Nu är stjärnorna återförenade igen.

Annons

Nu är det bara finalen kvar i årets säsong av Let´s Dance. På lördag får vi reda på om det blir skidstjärnan Charlotte Kalla eller komikern Hampus Hedström som tar hem den ärorika glasskon.

Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s danceBrand logo
Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s dance

Det har varit en riktigt spännande säsong då deltagarna har varit riktigt på hugget. De har tränat mer än någonsin och nivån har varit högre än vanligt.

Renaida fick lämna under semin

Under semifinalen var det artisten Renaida tillsammans med proffsdansaren Tobias Bader som snubblade på målsnöret och fick tyvärr lämna tävlingen veckan innan finalen.

Annons

– Jag är så stolt, det var så coolt att få vara i den här semifinalen, säger Renaida till Expressen efter det tråkiga beskedet i Let´s Dance och tillägger att hon även kommer fortsätta dansa efter resan.

Charlotte Kalla och Hampus Hedström
Charlotte och Hampus ställs mot varandra i finalen.

Under säsongen har bland annat Johanna Lind Bagge, Rickars Sjöberg, Johan Jureskog och Tone Sekelius visar upp sina danskunskaper. Och de har bjudit på allt från en lugn vals till en fartfylld cha cha.

Återförenade

Och de alla har verkligen njutit av sin medverkan i programmet. Förutom att det har varit riktigt kul att dansa har deltagarna också fått nya vänskaper för livet. Och nu är de äntligen återförenade.

Annons

Under finalprogrammet kommer alla deltagare enligt tradition tillbaka och dansar en sista dans. Och nu är repetitionerna i full rullning i filmhuset.

Johanna Lind Bagge visar upp hela gänget på sin story på Instagram där man kan se dem sitta och äta lunch tillsammans. På inlägget skriver hon "Tillsammans med goaste gänget som laddar inför finalen den 27:e, Magi." Och i videon som hon filmar säger hon:

Lets dance gänget
Nu är deltagarna äntligen återförenade. Foto: Johanna Lind Bagges Instagram.

– Sitter med bästa gänget här nu och snart är det final. Så 27:e smäller det, då är vi alla med och det är så skönt att vara tillsammans, vilket möts av ett rungade ja från hela Let´s Dance gänget.

Annons

Och precis som Johanna säger "Den 27:e smäller det" och vi tror att många kommer sitta bänkade i sofforna framför TV under finalen på lördag för att se uppgörelsen.

Annons