Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stor förvirring kring Pernilla Wahlgren efter nya bilden: "Snälla förklara"

30 jun, 2022, 20:00 
AvIndra Nordemar
Förvirringen är total efter Pernilla Wahlgrens nya bild.
Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgren är ett hett ämne inom kändis-Sverige, inte minst på grund av (eller kanske tack vare) hennes kärleksliv.

I fjol blev det min sagt skriverier om henne då hon gick ut med att hon funnit kärleken på nytt efter 13 år som singel. Och det har inte direkt svalnat sedan dess – varken kärleken mellan henne och Christian Bauer, eller skriverierna om Pernilla.

Nu är det dock något nytt som fångat fansens intresse. De verkar nämligen se sig en ny person inblandad i realitystjärnans tillika artistens liv.

Pernilla Wahlgrens nya liv efter Christian Bauer

De som har följt Pernilla i Wahlgrens värld har säkert koll på att hon har en nära relation till sin familj. Den ena och andra syns ju i rutan titt som tätt. Barnen Bianca och Benjamin framför allt, även föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren.

Annons

Men numera får tittarna även lära känna kärleken Christian Bauer då han efter Biancas avhopp i programmet fått alltmer utrymme. Därför är det många som nu ifrågasätter vem det är som kramar om Pernillas ben på den nya bilden.

Oklara bilden på Pernilla Wahlgren – tre ben?

Pernilla har nämligen publicerat en bild från en båttur ute i skärgården – en liknande tur som hon Christian tog i fjol. Men en av bilderna sticker ut.

Vad det verkar som är hennes följare totalt förvirrade. Bland kommentarerna går det att läsa:

"Bild 2, tre ben!!!!!!!!"

"Snälla, förklara bild 2 innan jag blir tokig. Var kommer alla ben ifrån??"

"Hmm.. en synvilla med dina ben på andra bilden?"

Ja, det ser alltså i princip ut som att Pernilla har tre ben på bilden, men troligtvis sitter ju någon mittemot och för att fånga upp lite kroppsvärme i vindens "kyla"!

Foto: TT, Instagram

Annons