Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stor ilska mot TV4 – bara minuter in i nya Bonde söker fru-säsongen: "Fiasko!"

28 sep, 2022, 19:30 
Indra Nordemar

Det första avsnittet av årets Bonde söker fru gick inte hem hos tittarna...

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

I hela 16 år har programledaren Linda Lindorff följt med svenska bönder i deras jakt på sann kärlek, och nu är det dags igen.

På onsdagskvällen hade den nya säsongen av Bonde söker fru premiär. Men allt var inte sig likt. Nu rasar tittarna mot TV4.

Förändringen i Bonde söker fru

Bönderna som medverkar i programmet presenterar under våren, då får personer runtom i landet chansen att skicka in brev till den bonde de är intresserad av. Under premiäravsnittet brukar tittarna sedan få se när bönderna öppnar sina brev, men detta segment saknades i år, vilket nu har upprört Bonde söker fru-fansen.

Men kritiken slutar inte där.

På programmets Instagram-konto har TV4 publicerat ett videoklipp från det första avsnittet som så många har längtat efter. Men i kommentarsfältet syns inga hyllningar, i stället är det de kritiska kommentarerna som dominerar.

Annons

Kritikstorm mot TV4 efter premiären av Bonde söker fru

"Såg första avsnittet på 4play för nån timme sen. De första fem minutrarna är bara spoilers för vad som sker under säsongen, vi fick muta och titta bort. Jag vill inte veta på förhand vad som ska hända. Sen kändes det som att vi missat ett avsnitt, då det börjar direkt med mötet på slottet. Näe.. Inte riktigt nöjd med starten på denna säsong.", skriver en person.

Och flera andra håller med:

"Fiasko! Hur kan ni visa alla redan som går vidare till gården!?!?"

"Hela denna jävla säsongen är en blooper…"

"Varför spoilade ni typ hela säsongen inom loppet av Fem minuter?? Ni förstörde ju fullständigt spänningen med att se första mötena eftersom ni redan visat flera kyssar/hångel och t o m rösterna på tjejer som vill lämna? Inte okej!"

"Hallå!!!! Vad har ni gjort?? Precis som folk skriver, dels spoilar ni delar av säsongen det första ni gör i avsnittet..."

Många skriver även att de kräver svar av TV4, men ännu har kanalen inte besvarat kritikerna.

Foto: TT, TV4

Annons