Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stora ändringen i Let's Dance inför semifinalen – klippet från bakom kulisserna avslöjar

11 maj, 2022, 18:00 
Petra Mede och Let's Dance-juryn. Tony Irving, Ann Wilson och Dermont Clemenger

Plötsligt presenteras en ändring inför programmet – jurymedlemmen avslöjar.

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Nu börjar det minst sagt dra ihop sig i det omtyckta programmet Let's Dance. Bara tre danspar återstår, och om drygt två veckor är vinnaren korad!

Vem av Marie Mandelmann, Eric Saade och Filip Dikmen det blir som dansar hem hela tävlingen får tiden utvisa. Men det kommer att krävas mycket för att ta sig till final, och i förra veckans avsnitt sa programledarna att dansparen kommer få oväntat besök. Nu avslöjar Tony Irving upplägget för semifinalen...

Klippet bakom kulisserna avslöjar

I vanliga fall dansar paren varsitt nummer, ibland två stycken, och så bedöms de av både juryn och tittarna. Juryn ger dansparen poäng, men mycket av makten ligger i tittarnas händer.

Nu kommer juryn däremot ha ytterligare ett finger med i spelet, avslöjar Tony Irving, och det verkar minst sagt bli en spännande semifinal. Han delar nämligen med sig av ett klipp från bakom kulisserna, där hela juryn för omväxlingens skull befinner sig i danssalen!

Annons

"Hejsan allihop det här är Tony Irving. Just nu står jag i Let’s Dance-studion med dessa tre. David Watson, Dermont Clemenger och "her", Ann Wilson. Denna veckan är nånting speciellt i Let’s Dance.

Vi tre har varsitt par, vi kommer att träna vårt par och vi kommer att tävla med dem. Så nu är det upp till bevis, vem av oss tre är den bästa koreografen, vem av oss tre är den bästa dansaren, vem av oss tre kommer att vinna. Det blir Dermont som vanligt såklart…

Sen kommer vi att göra ett öppningsnummer. Dermont kommer att sjunga, jag kommer att sjunga, och Ann kommer att skrika. Vi hörs på lördag hejdå!" Säger han i klippet.

"Ont i kroppsdelar"

Juryn kommer alltså få varsitt par tilldelat, som de ska coacha och uppträda med på lördag. Dessutom kommer vi få se dem på dansgolvet i ett öppningsnummer, och inte bakom jurybordet som vi är vana vid.

Ett liknande upplägg gjordes förra säsongen av Let's Dance, och dansparen fick varsin extrapartner. Då dansade Tony Irving med Kristina "Keyyo" Petrushina, Ann Wilson med Filip Lamprecht och Dermont Clemenger med Anis Don Demina.

Annons

Det verkar med andra ord bli en fullspäckad sändning, och om man ska lyssna på Tony Irving är det värt att ratta in semifinalen på lördag...

"På lördag dansa vi med ett par … sjunga och dansa mellan akten och vi har en otroligt känd gäst domare som bidra med spets kompetens .Jag dansa en dans form jag har inte gjort i 20 år !!! Redan nu har jag ont i kropps delar jag hade glömt exsisted!!!" Skriver han på Instagram.

Foto: TT

Annons