Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Stora bråket efter Zlatans löfte till Helena Seger – skrek på varandra

Helena Seger

Ett löfte från Zlatan Ibrahimovic till Helena Seger resulterade i ett stort bråk.
Därför är Helena Seger så hemlig!
Slå på ljud

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är inte bara ett kärlekspar – de är också ett sammansvetsat team. Det kanske är Zlatan som hörs och syns mest utåt, men han involverar Helena i alla beslut som tas, även de som rör hans karriär som fotbollsspelare.

Som Zlatan själv uttryckte det i en intervju med brittiska medier:

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, har han tidigare sagt till den brittiska dagstidningen Daily Mirror.

Zlatan i bråk angående Helena Seger

Helena Seger

Zlatan håller Helenas omdöme väldigt högt.

Zlatan har en annan rådgivare som han håller väldigt, väldigt högt: Mino Raiola. Den hetlevrade fotbollsagenten har representerat Zlatan sedan 2003, och har blivit vid ett slags storebrorssurrogat för den svenske superstjärnan.

Men vid ett tillfälle blev det ett storbråk mellan Zlatan och Mino. Det berättar Mino själv om i boken "Jag är fotboll". Man kan bara föreställa skrikmatchen mellan de två så starka viljorna.

– Faktum är att mitt och Zlatans största bråk uppstod när han ville bryta kontraktet med Manchester United. Vi hade skrivit på för ytterligare ett år men han ändrade sig, han ville sluta på topp. Jag vägrade. Han ville flytta till Los Angeles redan då, men inte till Galaxy utan vi hade ett bud från Los Angeles FC. Jag tyckte att han skulle köra ett år till i United, och jag sa att om han gjorde det skulle jag i fortsättningen göra allt han ville. Sen kom skadan, berättar Zlatans agent i boken.

"Ett gammalt löfte till Helena"

Och faktum är att Helena var en faktor i beslutet. Zlatan hade lovat henne en sak – och därför tog han striden med Mino.

– Jag har inte sett honom spela i LA Galaxy. Jag skulle ha flugit dit till första matchen men hoppade av i sista stund. Jag har inget intresse av att se honom spela i USA, jag vill bara höra att han är nöjd och lycklig. Det här gör han nämligen för familjen, det är ett gammalt löfte till Helena att en gång flytta till Los Angeles. Hon älskar Los Angeles, säger Mino.