Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stora ändringen i Bonde söker fru 2024 – helt nya kriterier

28 nov, 2023, 16:30 
AvGabriella Hall
Så blir nästa säsong om lyckad jakt på "bonde".
Annons

Årets upplaga av programmet där dejtingsugna singelbönder söker kärleken rullar på för fullt. I spetsen står, som i alla tidigare säsonger, Linda Lindorff. Genom åren har hon mött massa bönder, men aldrig någon i stil med personen hon söker efter just nu.

Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”Brand logo
Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”

En av säsongens tre singelbönder är Michael "Micke" som utmärker sig genom sin speciella gård. Han är nämligen ingen vanlig bonde, utan en strutsbonde. Men Micke är inte den enda lantbrukaren som stuckit ut.

Förra året sökte för först gången en renskötare, Jon-Krista Jonsson, kärleken i programmet och 2015 gav sig älgbonden, Daniel Johansson in i jakten på kärleken.

I säsongen som komma skall är produktionen redo att ta steget längre. Om castingteamet får napp blir det att lätta ankaret för Linda Lindorff.

Annons

Söker ingen bonde inför Bonde söker fru 2024

Sökandet efter nya singlar pågår för fullt och castingteamet har gett sig ut på okänt vatten. De har lagt kurs mot västkusten, Bohuslän och som vanligt är de på jakt efter någon som suktar efter kärleken.

Däremot behöver det inte vara en bonde. Inte i den vanliga bemärkelsen i alla fall. Fiskare funkar perfekt.

– Vi tänker att den blå näringen också är en form av lantbruk. Och det behöver ju inte vara en fiskare, utan kanske någon som jobbar med ostron eller kanske alger. Så exakt vilken typ av jobb "bonden" har inom den blå näringen är inte viktigt, säger Paula Jensen från castingteamet för Bondesöker fru till Bohuslänningen.

Om de lyckas fånga den rätta fiskaren kan tittarna vänta sig kärleksdraman som inte bara utspelar sig på landet, utan också i en romantisk havs- och skärgårdsmiljö.

Foto: TV4, Patrik Österberg/TT

Annons