Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stora lögnen om Filip Lamprechts och Peg Parneviks relation – höll allt hemligt

02 okt, 2021, 19:10 
AvIndra Nordemar

Under Filip Lamprechts tid i Let's Dance hävdade han hela tiden att han var i ett lyckligt förhållande med Peg Parnevik. Men det var långt ifrån sanningen – paret hade redan gjort slut.

Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Uppbrottet mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik har varit en snackis sedan de bekräftade att de gått skilda vägar i början av sommaren.

De hade då varit ett par i över fem år. Men sanningen är att det hade varit slut mellan paret mycket längre än så.

Filip Lamprechts lögn om relationen med Peg Parnevik

När Filip Lamprecht medverkade i årets upplaga av Let´s Dance lyckades han charma hela svenska folket och blev snabbt en tittarfavorit. Han var då främst "känd" som son till Kristin Kaspersen, barnbarn till Lill-Babs, men också som Peg Parneviks pojkvän.

Han fick därför ofta frågor om Peg, och både Filip- och Peg-fansen började ana att något inte stod rätt till mellan paret, och spekulationerna drog i väg som aldrig förr.

I intervjuer undvek Filip ofta frågan om Peg men hävdade hela tiden att de fortfarande var ett par – vilket nu visar sig var en stor lögn.

Filip Lamprecht ljög om uppbrottet – på Peg Parneviks begäran

I podcasten "Pillowtalk", som snart ska läggas ner, berättar Peg sanningen.

Annons

– Under den här tiden i media så var ju jag och Filip tekniskt sett fortfarande tillsammans. Filip sa att vi var tillsammans i intervjuer, och det var ju inte smart. Men han gjorde det väl mer för min skull, säger hon.

Filip Lamprecht och Linn Hegdal i Let's Dance 2021.

Det var på Pegs begäran som Filip inte berättade hur det egentligen låg till, då hon redan kände sig så pass hjärtekrossad att hon inte orkade med skriverier.

– Så var det i början, "kan du bara inte säga i Let's dance att det är över. För jag dör typ redan.", säger Peg varpå Penny svarar:

– Det kändes som han försökte ”egentligen borde vi båda gå igenom en sorg” men du var i sorg och han försökte väl skydda dig från att ”måste det stå nu att vi gjort slut överallt”.

Medan svenska folket trodde att Peg och Filip fortfarande var ett par – dejtade Peg andra. Filip var upptagen med Let's Dance som han också tog hem segern i.

I dagsläget verkar det som att båda har gått vidare, Peg har funnit kärleken på nytt och Filip verkar leva loppan som singel!

Foto: TT, TV4

Annons