Stora lögnen om Filip Lamprechts och Peg Parneviks relation – höll allt hemligt

Under Filip Lamprechts tid i Let's Dance hävdade han hela tiden att han var i ett lyckligt förhållande med Peg Parnevik. Men det var långt ifrån sanningen – paret hade redan gjort slut.

Uppbrottet mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik har varit en snackis sedan de bekräftade att de gått skilda vägar i början av sommaren.

De hade då varit ett par i över fem år. Men sanningen är att det hade varit slut mellan paret mycket längre än så.

Filip Lamprechts lögn om relationen med Peg Parnevik

När Filip Lamprecht medverkade i årets upplaga av Let´s Dance lyckades han charma hela svenska folket och blev snabbt en tittarfavorit. Han var då främst "känd" som son till Kristin Kaspersen, barnbarn till Lill-Babs, men också som Peg Parneviks pojkvän.

Han fick därför ofta frågor om Peg, och både Filip- och Peg-fansen började ana att något inte stod rätt till mellan paret, och spekulationerna drog i väg som aldrig förr.

I intervjuer undvek Filip ofta frågan om Peg men hävdade hela tiden att de fortfarande var ett par – vilket nu visar sig var en stor lögn.

Filip Lamprecht ljög om uppbrottet – på Peg Parneviks begäran

I podcasten "Pillowtalk", som snart ska läggas ner, berättar Peg sanningen.

– Under den här tiden i media så var ju jag och Filip tekniskt sett fortfarande tillsammans. Filip sa att vi var tillsammans i intervjuer, och det var ju inte smart. Men han gjorde det väl mer för min skull, säger hon.

Filip Lamprecht och Linn Hegdal i Let's Dance 2021.

Karin Törnblom/TT

Det var på Pegs begäran som Filip inte berättade hur det egentligen låg till, då hon redan kände sig så pass hjärtekrossad att hon inte orkade med skriverier.

– Så var det i början, "kan du bara inte säga i Let's dance att det är över. För jag dör typ redan.", säger Peg varpå Penny svarar:

– Det kändes som han försökte ”egentligen borde vi båda gå igenom en sorg” men du var i sorg och han försökte väl skydda dig från att ”måste det stå nu att vi gjort slut överallt”.

Medan svenska folket trodde att Peg och Filip fortfarande var ett par – dejtade Peg andra. Filip var upptagen med Let's Dance som han också tog hem segern i.

I dagsläget verkar det som att båda har gått vidare, Peg har funnit kärleken på nytt och Filip verkar leva loppan som singel!

Foto: TT, TV4

LÄS MER: Sanningen om uppbrottet mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht – och ryktet med Let's Dance-Linn

LÄS MER: Filip Lamprechts ärliga ord – Linn Hegdal i tårar efter kärlekshyllningen

LÄS MER: Jesper Parnevik i tårar – efter Filip Lamprechts plötsliga uppbrott med familjen och Peg