Stora missen i direktsändning – Steffo märker ingenting!

Stora missen i direktsändning – Steffo märker ingenting!

Steffo Törnquist fortsatte som vanligt!

Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"
0:40

Efter reklamen: Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

(0:40)

Slå på ljud

Nyhetsmorgon har varit ett av Sveriges populäraste aktualitetsprogram sedan 30 år tillbaka. Det sänds alla dagar i veckan och ses av hundratusentals trogna tittare, som häromveckan jublade efter TV4:s nya besked om programmet. En härlig nyhet för de trogna tittarna är att programmet ska utökas under hösten. Det kommer att starta 05.45 i vanlig ordning, men i stället för att sluta klockan 10.00 kommer det att hålla i gång till 12.00.

Plötsliga ändringen i Nyhetsmorgon – påverkar Steffos framtid

Men det är inte den enda förändringen i Nyhetsmorgon.

I torsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon berättar Steffo och parhästen Maria Forsblom nyheten om det nya segmentet: Ett nytt segment i programmet, Keldas kalla fall med kriminalteknikern Kelda Stagg!

Här siktar man in sig på kriminalteknik och jämför gamla målutredningar med nutida. Redan i under torsdagens avsnitt drog segmentet igång. Men det var inte det enda som hände under torsdagens avsnitt... Det var också en oförutsedd miss – i direktsändning!

Missen bakom ryggen på Steffo!

När klockan slog 05.59, precis efter reklamen, så skulle Steffo Törnquist presentera morgonens första gäst, vilket var Björn Skifs. Men det var det i bakgrunden som drog ögonen till sig.

Tänkte ni också på det?! Foto: TV4/Skärmdump

För där var det en person, som inte skulle synas i bild. Nämligen en av kamerapersonerna syntes i bild!

Men personen insåg snabbt det och tog sig bort ur bild efter bara några sekunder.

Ja, vad som helst kan ju hända i direktsändning, och vilken tur att Maria Forsblom och Steffo Törnquist är sådana proffs, som bara fortsatte köra på som vanligt!