Stora oron – efter de nya bilderna på Zlatan och Helena

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har en oklar framtid framför sig.Så går spekulationerna i samband med att nya bilder dykt upp.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har varit på familjesemester i Sardinien. Nya bilder visade hur kärleksparet hade en het diskussion ombord sin lyxbåt.

Vad diskussionen gällde vet vi inte – kanske Zlatans frustration över sin situation i klubben Milan – men klart är att Helena visar att hon inte är rädd för att säga vad hon tycker.

Zlatan och Helena i samspråk – man ser att känslorna svallar.

Zlatan och Helena i samspråk – man ser att känslorna svallar.

Helena Seger i het diskussion om Zlatan Ibrahimovic

Faktum är att Zlatan just nu är indragen i en annan het diskussion – med just Milan. Det skrivs i italiensk press att den gode “Ibra” inte kan komma överens med klubben om ett nytt kontrakt. Kanske var det därför som Zlatan inte fanns på plats när resten av laget samlades igår måndag.

Så här säger Zlatans agent Mino Raiola om saken.

– Det krävs två om man ska gifta sig. Om ”Ibra” inte ville stanna så skulle det inte finnas samtal. Men just nu pratar vi, säger Mino till Sky Italia enligt Expressen.

– Vi diskuterar men vi har inget avtal ännu. Jag tror inte det är en ekonomisk fråga, snarare en fråga om övertygelse och stil. Jag tror inte (Milans ägare) Elliott kan förvandla det här till en pengafråga.

Och Johan Larsson, fotbollsjournalist, vet att dagens besked lett till bekymmersrynkor hos Milan-supportrarna.

– Klart de är oroliga. Zlatan gjorde poängmässigt en otrolig säsong för att vara 38 år gammal. De vill ha honom där som sin talisman, samtidigt som många av dem har ganska lågt förtroende för klubbledningen. Ordförande Ivan Gazidis har inget vidare rykte inom fotbollsvärlden, får man säga. Men jag tror nog att Milan och Zlatan kommer överens till sist, säger Johan.

 

LÄS OCKSÅ: Helenas vändning med Zlatan – bilderna visar sanningen om förhållandet

“Hon tämjer lejonet”

Vi kan i alla fall utgå ifrån att Zlatan ventilerar saken med Helena. I intervjuer har han tryckt på vilken viktig roll hans partner spelar för honom i avgörande lägen.

– Hon tämjer lejonet i mig. I upphettade stunder håller hon huvudet kallt, sa han till Daily Mirror.

 

 

LÄS OCKSÅ: Nya bilderna avslöjar – Zlatans arga utspel framför Helena!