Stora oron efter Pernillas hälsobesked – efter hotellnatten med Christian

Stora oron efter Pernillas hälsobesked – efter hotellnatten med Christian

Pernilla Wahlgren öppnar upp om den fruktansvärda sjukdomen.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen
1:24

Efter reklamen: Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

(1:24)

Slå på ljud

Efter en lång tid som singel så var Pernilla Wahlgren redo för kärleken igen när hon mötte sin pojkvän Christian Bauer. Men det tog ett par försök innan det blev de två.

Pernilla och Christian träffades via en gemensam vän men det skulle faktiskt dröja innan det sa "klick".

– Vi sågs på några dejter. Men det ledde faktiskt inte till så mycket. Vi tog en paus i dejtandet kan man säga. Jag hade så mycket jobb och kunde inte fokusera, har Pernilla sagt i podcasten "Wahlgren & Wistam".

Berättar om mardrömmen efter dejten

Nyligen upprepade Pernilla och Christian en av sina första dejter med en romantisk middag på hotell Diplomat. Men kvällen fick ett abrupt slut. Pernilla fick nämligen ett anfall av kristallsjukan.

– Sen när Christian gick och duschade så råkade jag somna. Så jag vaknade på morgonen och ba "nämen gud somnade jag i går"?, berättar Pernilla i senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren & Wistam".

– Och sen när jag precis sagt "somnade jag i går" så bara börjar det toksnurra i mitt huvud. Och då ba "nej fuck", då har jag fått tillbaks ett sånt här kristallsjukanfall.

Pernillas uppdatering om sjukdomen

Nu uppdaterar Pernilla om läget från sjukstugan i ett inlägg på Instagram. Det visar sig att anfallet den här gången är betydligt värre än vanligt.

”Hade ett kort anfall i lördags morse, men det gick över efter en timmas vila. Har vilat, tagit promenader & inte druckit en droppe alkohol sedan dess.Men i morse kom den tillbaka, & har nu det längsta & kraftigaste anfallet hittills. Allt snurrar så fort jag rör mig.”

Pernilla har försökt göra de rekommenderade ”övningarna” för att återgå till det normala men inget hjälper, skriver hon.

”Det enda som händer är att jag kräks.Har legat blick still på soffan sedan i morse, inte ätit nåt på hela dagen. Är hungrig när jag ligger ner, men så fort jag reser mig upp börjar hela rummet snurra & jag mår illa…”

Det låter verkligen fruktansvärt jobbigt för Pernilla, hoppas det går över snart!