Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Stora oron för Maria Forsblom – detaljen i bilden skrämmer många: "Var rädd om dig"

11 dec, 2022, 19:00 

Följarna reagerar starkt på Maria Forsbloms bilder.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Nyhetsmorgon har inte varit sig likt den senaste tiden. Den omåttligt populära programledaren Maria Forsblom har lysts med sin frånvaro i morgonstudion och i stället synts till utomlands.

På sociala medier har hon delat med sig av bilder från tropiska klimat med varma stränder, men även kallare miljöer som Alperna.

Vad Maria Forsblom egentligen gör är det ingen som vet. Däremot har resbeteendet väckt många frågor och följarna undrar om det egentligen är så att hon befinner sig på en tv-inspelning.

Lämnar programmet

Att Maria Forsblom söker nya utmaningar utanför Nyhetsmorgon är inget nytt. Förra året var hon programledare för det nya programmet Secret Song, ett program som gick ut på att kända svenskar hyllades av sina nära och kära.

Annons

Det blev dock ingen långkörare i TV4. Kanalen bestämde sig för att plocka bort programmet efter bara en säsong. Men för Maria spelade det ändå ingen roll då hon redan bestämt sig för andra uppdrag.

– Nej det blir det inte (en andra säsong, reds amn.) och nu skulle jag ändå inte hinna med det heller för nu är det mycket andra grejer som händer istället – som jag också är jättepepp på. Det är alltid kul när man får frågan om nya program. Så nu är det ett annat program till hösten, har Maria sagt till Hänt.

Stora oron efter bilderna

Vad det är för program hon refererar till är högst oklart, men man kan i alla fall anta att det är därför som Maria Forsblom varit så mycket utomlands den senaste tiden.

Nu har hon delat med sig av en ny bild på Instagram. Den här gången när hon står med en motorsåg och sågar ved.

Även om hon i inlägget betonar att ”ingen människa kom till skada under inspelningen”, är det många som är oroliga för hur hon behandlar motorsågen.

”Var har du hjälmen och visiret måste vara rädd om dig”, skriver en person.

”Vart är sågbyxorna och stövlarna Maria Forsblom. Var rädd om dig!” skriver en annan.

Maria Forsblom skriver i en kommentar att hon ska tänka på säkerheten framöver.

”Får fixa det till nästa gång”, skriver hon.

Foto: TT/Instagram

Annons