Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

"Efter fem"-profilen tackar för sig – efter alla år i rutan

19 sep, 2023, 12:00 
AvGabriella Hall
Axel Pileby, Tilde de Paula Eby och Maximilian Artell.

Maximilian Artell försvinner från rutan för att spendera tid med dottern.

Annons

I tv-rutan har Tilde de Paula som leder TV4:s nyhetsprogram "Efter fem" sällskap av bland annat Henrik Alsterdal, Anna Brolin och fram till nu Maximilian Artell. Sistnämnda profilen och nyhetsankaret Maximilian eller Max som han också brukar kallas lämnar nämligen rutan för föräldraledighet. Förutom på söndagar då han fortfarande kommer synas.

Så mycket pengar tjänar Axel PilebyBrand logo
Så mycket pengar tjänar Axel Pileby

Max om livet som pappa

För över strax ett år sedan blev Max och sambon Julia Hagerius föräldrar till dottern Ilse. Han återvände sedan till studion och gav sina första ord om livet som pappa:

– Jag börjar förstå vad ni pratar om, sade han i "Efter fem" till kollegorna och fortsatte med att säga att det är fantastiskt och att allt har gått bra.

Max!

Då filade han och sambon fortfarande på namn. Nu är det dags för Max att gå på föräldraledighet och spendera mera tid med dottern och mindre tid i rutan. Något som tittarna sörjer men samtidigt gläds av.

Frånvaron i rutan väcker reaktioner

"Nämen vad tråkigt att Max inte kommer att vara med i Efter Fem lika mycket nu. Men kul för honom att vara föräldraledig. Han kommer definitivt att vara saknad - den bästa i programmet", skriver en tittare under ett av programmets Instagram-inlägg. På bilden tar Tilde, Max och Henrik en selfie i studion.

Den hyllande kommentaren från tittaren får medhåll från andra som också kommer sakna Max.

Foto: TT

Annons