Stora bråket med Carolas dotter Zoe: "Höll på att gå i taket"

22 maj, 2022, 16:00 
AvIndra Nordemar

En konflikt utbröt när Carolas dotter Zoe vägrade ge med sig.

Annons
Allt om Carola Häggkvist!
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist är inte bara en av Sveriges största artister, hon är även mamma till två. Från äktenskapet med Runar Sögaard har hon sonen Amadeus, 24, och för tio år sedan adopterade hon dottern Zoe, 13.

Carola står båda sina barn väldigt nära, men samtidigt tar artisteriet upp en hel del tid – därför har Carola och Zoe nu åkt i väg på en mor- och dotterresa. Men under semestern rök de plötsligt ihop.

Carola Häggkvists dotter Zoe har vuxit upp

Zoe har nu kommit upp i tonåren och det är ju inte helt ovanligt att konflikter uppstår mellan föräldrar och tonårsbarn.

På Instagram berättar Carola öppet om en situation med Zoe som fick henne att blir rasande.

"Tiden går och jag har en tonåring vid min sida som byter stil och humör ungefär lika ofta som vinden på det kroatiska havet. Istället för å känna mig försmådd i vissa omöjliga lägen så väljer jag att gå åt sidan och försöka se anledningen till vår diskussion."

Annons

Carolas bråk med dottern Zoe: "Sårad"

Bråket bröt ut efter att Zoe vägrade låna ut sina hörlurar till Carola, då hon anser att hennes mamma alltid tappar bort saker.

"För att hon vill ju börja ta ansvar för sina egna saker mer nu och vill sätta vissa gränser (så inte jag lånar och så försvinner sakerna .. vilket jag är duktig på. ) Saken är bara den att hon tog ju mina fina Marshall hörlurar som försvann efter ett tag nånstans (dock ej av mig, denna gång) Så vi hade en trist kollision igår kväll precis när vi skulle lägga oss då jag inte fick låna hennes hörlurar. Jag höll på att gå i taket. Men valde att svälja. Och somna. - ’Det här ska jag komma ihåg’ sa jag till Zoe. Och jag kände hur hård jag blev på insidan men också att jag var sårad."

När de vaknade på morgonen valde Carola i stället att bemöta sin dotter med kärlek, stämningen blev därmed bättre och de blev sams.

"Hon log. Tittade på mig lite ursäktande och sa förlåt mamma."

Foto: TT, Instagram

Annons