Stormen kring Charlotte Perrellis Åreresa – slår tillbaka

charlotte perrelli

Charlotte Perrelli sticker ut hakan: Nu slår hon slår tillbaka mot alla som ifrågasätter hennes Åreresa mitt i coronakrisen.

Stockholmarna uppmanas att inte resa till fjällen, uan stanna i stan. Och kronprinsessan Victoria ska tillbringa hela påskhelgen hemma på Haga.

Men Charlotte Perrelli, 45,  åkte till sitt hus i Åre med sin man Anders Jensen och barnen Adrian, Alvin och Alessio – mitt i den akuta coronakrisen.

Charlotte Perrelli med sin man Anders Jensen och barnen Adrian, Alvin och Alessio

Hela klanen Perrelli-Ingrosso-Jensen, före Åreresan.

”Tomt och öde. Ledsamt. Oro. Men självklart superskönt och bra att det inte är invaderat här” skriver hon i ett av sina inlägg.

Och i inlägget ovan skriver hon: ”Det mesta är hårresande just nu men idag skiner solen och bara en promenad ute gör mig riktigt glad!”

Men hennes beslut har skapat en storm på sociala medier, och nu har hon tvingats att gå till försvar: Anledningen till att familjen tillfälligt har flyttat upp till sitt hus i Åre är enligt Charlotte Perrelli att hennes föräldrar bor på samma tomt som de i Djursholm.

Charlotte Perrelli: Därför åkte vi till Åre

Till Aftonbladet säger hon:

– De som skriver vet inte att vi reste för en månad sedan. Vi tog beslutet tidigt för att vi har tre personer i familjen som tillhör riskgruppen. Med kol, diabetes och nedsatt lungkapacitet.

Och i ett sms till Expressen skriver hon så här:

– Sedan har det tillkommit rekommendationer att man inte bör resa efter att vi varit här i veckor. Skulle någon insjukna så skulle vi självklart åka till Stockholm med bil. Vi är alla friska och har varit hela tiden.

Charlotte Perrelli

”Vi är i Åre…. men vi beblandar oss inte med folk. Äter hemma, åker pulka utanför oss. Sitter i solen på tomten med kaffe och njuter. Barnen pluggar på distans” skriver Charlotte Perrelli på instagram.

Foto: TT.