Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stort Golden Globe-vimmel

13 jan, 2014, 09:05 
Agneta Nisbeth
Annons
robin-wright-ben-foster-ste

I söndags var det åter dags för den stora Golden Globe-galan. Alla de största film- och tv-kändisarna fanns på plats, välklädda som i mindre lyckade outfits.

Det var många som prisades för sina insatser på bio och i tv under Golden Globe-galan. Det var också många härliga outfits att titta på när kändisarna vandrade fram längs röda mattan. Några väldigt snygga, andra mindre eleganta. Eller vad säger ni..?

Några av vinnarna var Cate Blanchett, Amy Adams, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Robin Wright och Elisabeth Moss. På bilden ovan ser vi det nyförlovade paret Robin Wright och Ben Foster.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

[smooth=id: 1008; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Här nere kan ni se ett nyhetsinslag om galan:

httpv://www.youtube.com/watch?v=1deB0GphaVg

Här kan ni se en film från röda mattan:

httpv://www.youtube.com/watch?v=rKojJ16J1ag

Annons