Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Stort vimmel från nattens Grammy-gala

13 feb, 2012, 09:50 
Agneta Nisbeth
Annons

Under söndagskvällen var det dags för den årliga Grammy-galan i Los Angeles – det hela blev naturligtvis en enda stor hyllning till Whitney Houston.

Den årliga musikgalan inleddes med en bön för den nyligen avlidna sångerska och Jennifer Hudson sjöng en hyllning till Whitney Houston, hennes hit I will always love you. Bland årets vinnare hittade vi bland annat Adele och Taylor Swift.

Annars var det samma sak som vanligt på den röda mattan, urläckra kreationer blandades med rena klädkatastroferna, som vår egen Robyn. Se själva i vårt bildspel här nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

[smooth=id: 674; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons