Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Supersingeln Carola avslöjar romansen – med Pernilla Wahlgrens bror!

11 jul, 2023, 21:15 
Felicia Plåt
Carola
Carola och Niclas var ett par när de var unga. Foto: TT

Carola och Niclas Wahlgren avslöjar romansen.

Annons

mPernilla Wahlgren är en av Sveriges mest kända personer. Det är inte många som inte vet vem hon är. Hon har egen realityshow, klädmärke, podd, show och nu kan hon även titulera sig som programledare.

Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”Brand logo
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”

Carolas romans med Wahlgren

Under sommaren kommer Pernilla leda SVT:s succéprogram Allsång på Skansen. Tillsammans med flera artister kommer hon att sjunga tillsammans med det svenska folket. Bland annat kommer artistkollegan Carola att ta plats på scenen under sommaren. Carola och Pernilla har länge jobbat ihop, men Carola har haft en relation med ytterligare en Wahlgren. Nämligen Niclas.

När Carola gästade Bianca Ingrossos talkshow avslöjade hon att hon och Niclas hade haft en relation.

– Han håller sig liksom fräsch fortfarande, Niclas Wahlgren, sa Carola i Talkshowen.

Annons

Nu har Niclas gästat podcasten "Nemo möter en vän" där han berättar sin sida av historien.

– Du kan inte få annat än ärlighet eftersom att Carola gick ut i ”Bianca”-programmet och sa att vi var tillsammans. Jag har duckat det under alla år och sagt att ”nej, vi har aldrig varit tillsammans”, men jorå det har vi varit, säger han i podcasten.

Kärleken skulle vara hemlig

Enligt Niclas vad han 18 och Carola var 16 när de träffades och inledde en romans. Och Carola verkar vara sig lik nu som då.

– Hon hade precis gjort ”Främling”, jag var popstjärna. Jag kommer ihåg att jag var på turné och fyllde år, då kommer de in med ett stort paket, då hade hon slagit in sig själv i paketet, säger han och fortsätter:

– Ja men hon är ju som hon är, hon är superkul. Snacka energi, det är en jättehärlig tjej. Men jo då, vi var tillsammans. Men det är ju i tonårstid så där.

Paret var tillsamman i ungefär ett år, och de gjorde allt för att hålla den hemlig, ända tills Carolas avslöjande.

– Vi duckade det, och det fortsatte jag att göra för jag trodde att vi hade en plan ändå tills för ett halvår sen. Jag började ju garva och tänkte men vad fasen, där sprack det, säger han i ”Nemo möter en vän” och skrattar.

Idag är de inte tillsammans och ses inte särkilt ofta med relationen mellan dem är fortfarande trevlig.

– Vi känner varandra fortfarande, vi hänger inte men skulle vi hamna på samma fest eller samma middag då är det bara fint, säger han i podden.

Annons