Susanne Axells avslöjande om det mest privata – sveket förändrade allt

suzanne axell

Suzanne Axell hör till en av våra mest folkkära programledare, men det har varit tufft genom åren.

Allt om Suzanne Axell!
Slå på ljud

Suzanne Axell har under de senaste månaderna lämnat Fråga doktorn i SVT och provat på nya projekt så som Let's Dance och programledarens popularitet har verkligen skjutit i höjden sedan dess!

Men vägen framåt har inte alltid varit spikrak.

I en intervju med Aftonbladet har hon tidigare berättat om den tuffa situationen hemma när hon var ung, med en pappa som inte var närvarande.

– Det var på och av mellan min mamma och min pappa – som vad jag har hört kunde få vilken kvinna han ville. Det resulterade i att han försvann från oss. Han var väldigt trevlig och charmig och de säger att jag är lik honom. Men jag tror inte han skulle ha haft barn. Han var inte skapt för det livet. Jag tycker att sätter man barn till världen ska man ta hand om dem, säger Suzanne Axell.

Hon fick stöd av bland annat sin mormor och morfar från ung ålder när hennes mamma inte mäktade med, men tycker ändå det fattades någonting.

– Jag fick ta ansvar och tänka på grejer och göra saker som man normalt inte gör när man är åtta år. Mamma diskuterade svåra ekonomiska frågor med mig. Jag var lillgammal och lärde mig dessutom läsa på egen hand, med hjälp av morfars slitna skinnband, ”Greven av Monte Christo”. De böckerna står fortfarande i mitt arbetsrum, säger hon i intervjun.

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet