Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Suzanne Reuters tårar i tv - efter oväntade händelsen på scen

25 sep, 2022, 06:00 
Suzanne Reuter i Vilket liv!

Suzanne Reuter kan inte hålla känslorna i styr.

Annons
Allt om Suzanne Reuter!Brand logo
Allt om Suzanne Reuter!

Renée Nyberg, 56, är just nu aktuellt som programledare i Vilket liv! i TV4, ett program som hyllar folkkära artister för deras avtryck i populärkulturens omfattande historia.

Sedan tidigare har kändisar som Björn Skifs, Lena Philipsson och Björn Gustafsson hyllats – och nu är det dags för den erfarna skådespelaren Suzanne Reuter, 70, att få all ära.

Och det dröjer inte långt in i programmet innan det blir tårdrypande. När skådespelaren Dan Ekborg, 66, ställer sig på scen för att hylla den meriterade Suzanne Reuter brister det totalt.

Annons

Oväntade romansen avslöjad på scen

Suzanne Reuter och Dan Ekborg hade 1975 en romans. Under inspelningen av Vilket liv! återförenades de, vilket blev ett väldigt känslosamt möte.

– Kära Suzanne. Du är bäst, du är bäst! Ingen tvekan: Du är bäst! Vilka roller du än provar är du alltid bäst i test. Allt från tung dramatik till din bitchreplik-teknik. Ingen slår dig, ingen klår dig! Du är skitgammal – men står dig! säger Dan Ekborg på scen och fortsätter:

Jag var tonåring när jag fick fysiska besvär, mystisk magont, och då sa mamma: ”Dan, för fan, du är väl kär!” Och det var du.

Suzanne Reuter
Suzanne Reuter kan inte hålla tillbaka känslorna under Dan Ekborgs kärlekssång.
Annons

Suzannes ord efter tårarna: ”Förvånad”

Efter Dan Ekborgs fina hyllning är det en märkbart tagen Suzanne Reuter som försöker hålla känslorna i styr. Tårarna rinner längs kinderna och hon applåderar frenetiskt när Dan är klar med sin kärlekssång.

När hon ska lämna publiken och kliva upp på scen blir det en tårfylld omfamning som lämnar både Suzanne och Dan i ett rört tillstånd.

– Att han började sjunga blev jag inte förvånad över, men att han började sjunga om mig… säger en aningen chockad Suzanne Reuter.

Dan Ekborg
Dan Ekborg torkar tårarna efter hyllningen till Suzanne Reuter.

Foto: TT/TV4

Annons