Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Suzanne Sjögrens beslut efter pojkvännens ord: "Sa att han inte ville gifta sig med en 50-åring"

22 apr, 2024, 12:00 
Suzanne Sjögren
Suzanne Sjögren hörde pojkvännens utspel – och fattade ett moget beslut.
Annons

Suzanne Sjögren och den tidigare landslagsryttaren Pontus Westergren har varit tillsammans i tretton år. De bor sedan en period tillbaka i en lyxgård i Södermanland och verkar utåt sett leva det perfekta livet.

Men nu har en stor förändring skett i deras gemensamma liv.

Anders Öfvergårds beslut med hustrun Cecilia – efter nästan 20 år som giftaBrand logo
Anders Öfvergårds beslut med hustrun Cecilia – efter nästan 20 år som gifta

Suzanne Sjögrens beslut efter pojkvännens märkliga utspel

Suzanne och Pontus ska äntligen gifta sig. I maj äger vigseln rum – ungefär tio år efter att den först kom på tal.

Suzanne Sjögren
Ni är så fina ihop!TT

– Pontus friade på min 40-årsdag och nu i januari sa han att han inte vill gifta sig med en 50-åring. Och då var det ju helt plötsligt bråttom, säger Suzanne till Expressen.

Annons

Och det blir på håret. Suzanne fyller nämligen 50 den 27 maj – alltså två dagar efter bröllopet.

Suzanne och Pontus sällar till skaran par som väntar ett bra tag med att gifta sig. Det innebär att de kan vara säkra på att de känner varandra utan och innan.

– Jag tycker att det är fantastiskt att vi vill gifta oss efter alla de åren. Det är inte så svårt att gifta sig efter ett halvår eller ett år. Men med allt vad livet innebär med barn, bonusbarn, hästar och jobb så är jag verkligen glad över att vi fortfarande vill gifta oss, säger Suzanne.

Suzanne Sjögren: "Ska bli jättekul"

Suzanne och Pontus har bjudit 120 gäster.

– Vi får se hur många som kan komma. Vi har bjudit lite folk från tv-branschen, samtidigt är det OS-år så det är klart att det är många som har planer sedan länge. Men för mig spelar det ingen roll, jag tycker bara att det ska bli jättekul, säger Suzanne.

Suzanne var tidigare med Anders Jensen, entreprenören som numera är gift med artisten Charlotte Perrelli. Charlotte och Anders träffades medan Suzanne och Anders fortfarande var gifta.

– Det finns inga hard feelings inblandat. Charlotte och Suzanne har träffats över en kaffe och båda har bara gott att säga om varandra. Inget som helst drama, har Anders sagt om saken.

Annons