Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Suzanne Sjögrens ord till Charlotte Perrelli – efter skilsmässan från Anders Jensen

30 jul, 2021, 15:45 
Anders Jensen, Charlotte Perrelli och Suzanne Sjögren
Tio år har gått sedan Suzanne Sjögren och Anders Jensen bestämde sig för att gå skilda vägar. Nu har TV-profilen något att säga till exmakens nya kärlek, Charlotte Perrelli.
Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

2012 skickade Anders Jensen ett modigt Facebook-meddelande till Charlotte Perrelli som skulle leda till två barn och flera miljonvillor.

Romansen blev snabbt en stor snackis, inte minst då Anders fortfarande var gift med TV-profilen Suzanne Sjögren vid tillfället.

Ja, förhållandet var över men skilsmässohandlingarna hade inte gått igenom än. Mycket har hänt sedan dess och nu har Suzanne något att säga till Charlotte.

Anders Jensens ord om påstådda triangeldramat

I början av relationen höll Anders en låg profil men till slut valde han att kommentera uppbrottet från Suzanne på Charlottes blogg.

Samtidigt dementerade han att det skulle finnas något triangeldrama mellan honom, Charlotte och exfrun.

– Det finns inga hard feelings inblandat. Charlotte och Suzanne har träffats över en kaffe och båda har bara gott att säga om varandra. Inget som helst drama, skrev han då.

Annons

I dag har Anders sönerna Adrian, 8, och Alvin, 3, tillsammans med Charlotte och från äktenskapet med Suzanne har han dottern Izabella, 13.

När Izabella var 2.5 år drabbades hon av leukemi. Både Suzanne och Anders har varit öppna med vilken mardröm sjukdomstiden var.

Suzanne Sjögren, Anders Jensen och Izabella
2009 gifte sig Suzanne Sjögren och Anders Jensen, här med dottern Izabella, 1 år gammal.

Suzanne Sjögren: "Kan vi bara pausa"

– Det var en jäkligt tuff period att gå igenom. Det var ett par månader där man bodde på sjukhuset och man reagerar så olika i det där, har Anders tidigare sagt i "Tillsammans med Strömstedts".

– Till början så svartnar ju världen när man får beskedet. Det är ungefär som att dö när man får det. Man är konstant orolig.

Sedan åtta år tillbaka är Izabella friskförklarad. Varannan vecka bor hon med Anders och Charlotte i Djursholms-villan.

Annons

Hon är också en hel del i Marbella där familjen Jensen-Perrelli har sitt semesterhus. Det var där den nya bilden på Izabella togs som fick Suzanne att bli rörd:

"Det kom en bild.. från hennes pappa med familj i Spanien. Plötsligt har hon växt så där ruskigt mycket på bara två veckor. Kan vi bara pausa tiden lite? Jag hinner inte med", skriver hon på Instagram. I inlägget har hon taggat Charlotte och Anders.

Paret har även svarat TV-profilen i kommentarsfältet. De är också förundrade över hur snabbt Izabella växt upp:

"Jag håller med, när blev hon så stor..?", skriver Anders.

"Eller hur?! Stora tjejen!", skriver Charlotte.

Foto: TT

Annons