Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svåra beskedet till Helena Seger – chockerande uppgifterna om Zlatan avslöjas

23 jan, 2023, 18:55 

Nu tvingas Helena Seger ta emot ett tufft besked om Zlatan Ibrahimović.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Zlatan Ibrahimović, 41, har en av de mest imponerande och framgångsrika fotbollskarriärerna genom tiderna.

Men alla sagor har ett slut.

Nu rapporterar Gazzetta dello Sport att Zlatan snart planerar att avsluta fotbollskarriären, enligt Fotbollskanalen.

Det rapporteras att Zlatan planerar att avsluta karriären efter denna säsong.

Svåra beskedet till Helena Seger – chockerande uppgifterna om Zlatan avslöjas

Zlatan har under de senaste månaderna varit öppen med problemen med sitt knä, som ledde till att han tvingades vara borta från Milan i flera månader.

Annons

”De senaste 6 månaderna har jag spelat utan ett korsband i mitt vänstra knä. Svullet knä i 6 månader. Jag har endast haft möjlighet att träna med laget 10 gånger de senaste 6 månaderna. Fått mer än 20 sprutor de senaste 6 månaderna. Tömt knät en gång i veckan i 6 månader. Smärtstillande varje dag i 6 månader. Knappt sovit på 6 månader på grund av smärtan”, skrev han på Instagram i maj 2022.

På grund av knäskadan har Zlatan inte spelat något den här säsongen och det beskrivs som ”nästan omöjligt” för honom att vara redo för matchen mot Tottenham den 14 februari, rapporterar Fotbollskanalen.

Annons

Enligt Gazzetta dello Sport förväntas fotbollslegenden lägga skorna på hyllan efter säsongen, och istället få en ambassadörsroll i Milan.

Zlatan är visserligen fortfarande en del av det svenska landslaget, men har inte spelat för Sverige sedan han gjorde ett kortare inhopp i matchen mot Polen i VM-kvalets playoff-final förra våren, skriver Sportbladet.

Detta är givetvis tuffa nyheter för Helena, som vet hur mycket Zlatan brinner för sin fotbollskarriär. Men förhoppningsvis väntar andra spännande äventyr i framtiden.

Annons