Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Svärdotterns reaktion på att Pernilla Wahlgren visade upp barnbarnet i tv – mitt i känsliga läget

01 dec, 2023, 18:30 
Pernilla Wahlgren och Zoe-Fay
Det är inte helt lätt att vara Pernilla Wahlgrens svärdotter.
Annons

Tidigare i år inträffade en milstolpe för Pernilla Wahlgren. Hon blev farmor för första gången! Hennes son Oliver Ingrosso och hans flickvän Zoe-Fay Brown fick en son, Kalí Ennio Brown Ingrosso.

Det är alltid en speciell tid för en familj när ett nytt barn anländer, men i familjen Wahlgren får allt en extra dimension. Vi pratar trots allt om en av Sveriges mest välbevakade familjer.

Därför flyttade Oliver Ingrosso hemifrån – som 16-åringBrand logo
Därför flyttade Oliver Ingrosso hemifrån – som 16-åring

Zoe-Fay reagerar på det Pernilla Wahlgren gör med barnet

I Pernillas fall så gästade hon TV4-programmet Nyhetsmorgon och pratade om Kalí och visade upp bilder på det lilla underverket. Mamma Zoe satt hemma, inne i bebisbubblan.

I en intervju med tidningen Mama berättar Zoe-Fay om det lätt surrealistiska i att se sitt nyfödda barn på tv. Det kom också under en känslig period, vilket alla mammor kan sätta sig in i.

Annons

– Jag var så upptagen med mitt barn så jag kände nog inte av det, helt ärligt. Jag tror det var värre för Pernilla och för Oliver. Jag var inne i min bubbla, och försökte få amningen att fungera, säger Zoe-Fay till Mama.

Zoe-Fay är själv ingen offentlig person, men har ändå inte kunnat undgå strålkastarljuset sedan hon blev tillsammans med Oliver.

– Det har varit speciellt, måste jag säga! De är väldigt inbjudande och mysiga och det är fint att få vara en del av deras familj, men det är också lite ”intimidating”. Jag är ingen influencer, jag är en ”nobody” egentligen. Sedan att Oliver håller sig ganska mycket utanför rampljuset, det är väldigt skönt, säger Zoe-Fay.

"Pernilla är så fin med Kalí"

I samma intervju avslöjar Zoe-Fay att det var Pernilla som hämtade henne, Oliver och Kalí på BB. 29-åringen har bara bra saker att säga om sin svärmors insats som farmor.

– Otrolig! Verkligen. Så himla glad och mysig och fin med Kalí. Både min och Olivers familj är så kära i honom! Han kommer få så mycket kärlek det här barnet, säger Zoe-Kay.

Annons