Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sven-Ingvars sångarens tråkiga besked med frun – efter 19 år ihop

07 jun, 2024, 09:00 
Sara Magnusson och Oscar Magnusson
Oscar Magnusson och hans fru Sara träffades när de bara var 24 år gamla. Men makarna har tagit ett tråkigt beslut.
Annons
Oscar Magnusson om speciella situationen med frunBrand logo
Oscar Magnusson om speciella situationen med frun

Som son till legendariske Sven-Erik Magnusson är Oscar Magnusson, 43, mer än van vid rampljuset.

Ja, att ha en pappa som var dansbands-stjärna satte sin prägel på barndomen och nu har Oscar tagit över sin fars fackla och agerar frontman för Sven-Ingvars.

Ett beslut som oundvikligen påverkar artistens privatliv. Och till följd av detta har Oscar och hans fru Sara, 42, också tagit ett tråkigt beslut.

Oscar Magnussons besked med frun

19 år har gått sedan Oscar och Sara träffades. I dag är de gifta, har två barn och är bosatta i ett underbart hus i Borgvik.

För några år sedan kastades familjens vardag om. 2017 gick Sven-Erik bort och hans sista önskan var att sonen Oscar skulle ta över hans roll i Sven-Ingvars.

Annons

Och så blev det. Med Oscar i spetsen har Sven-Ingvars släppt ny musik och turnerat. Bland annat såg vi dansbandet i Allsång på Skansen i fjol.

I samband med det fick Svensk Damtidning också en pratstund med Oscar som kunde berätta mer om hur han balanserar jobb- och familjelivet.

– Det handlar om att förena nytta med nöje och få de två vågskålarna att gå ihop med familj och turné.

Oscar Magnusson spelar gitarr
Så här såg det ut när Sven-Ingvars uppträdde på Allsång på Skansen i fjol – en glad Oscar Magnusson! Foto:Karin Törnblom/TT

När det kommer till familjen har Oscar och Sara också tagit ett för omvärlden tråkigt beslut:

Sara och sönerna håller sig borta från strålkastarljuset. Ett val som Oscar berört flera gånger. Som han sagt till Svensktoppen:

– När jag växte upp minns jag olika hemma-hos-artiklar som gjordes hos oss. Jag tog inte skada av det, men det var också en annan och mer oskyldig tid. Idag är det viktigt för mig att hålla min familj utanför media.

Annons

Till sajten Hänt har Oscar utvecklat och sagt att det "nog är bådas val", och att hans fru och barn inte valt offentligheten och därmed också håller sig i bakgrunden.

Sara Magnussons egna ord

Tråkigt förstås för alla Oscar Magnusson-fans som är nyfikna på artistens vardag. Samtidigt ska dansbands-stjärnan och hans fru såklart göra det som känns bäst för dem.

Men i en mycket ovanlig intervju med NWT fick vi faktiskt en inblick i Saras liv med maken, där hon då sa:

– Jag har en man som är borta mycket på helger, men som är hemma på veckodagar och sköter mycket av lämning och hämtning.

Mycket mer än så vet vi alltså inte och Oscar och Sara tycks planera att hålla det så.

Foto: TT

Annons