Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Dam avslöjar: Camilla Thulin och Johan Rabaeus har gift sig – bekräftar lyckan

13 maj, 2024, 09:07 
Stylisten och designern Camilla Thulin har gift sig med skådespelaren Johan Rabaeus – efter över 30 år ihop.
Annons

Stylisten och designern Camilla Thulin och skådespelaren Johan Rabaeus har gift sig. Bröllopet ägde rum under hemliga former och i en kommentar till Svensk Damtidning bekräftar paret den lyckliga nyheten.

Tillbakablick: Här svimmar livgardisten utanför kyrkan – under Victoria och Daniels bröllopBrand logo
Tillbakablick: Här svimmar livgardisten utanför kyrkan – under Victoria och Daniels bröllop

– Det stämmer, vi har gift oss i lönndom hälsar Camilla men vill inte kommentera det ytterligare.

Camilla Thulin och Johan Rabaeus har varit ett par i över 30 år. Sedan flera år tillbaka är de i omgångar bosatta i Turkiet i, där de även har ett hus och lever ett trivsamt liv.

Annons

– Huset är toppen, vi har byggt det själva. Vi har haft ett sådant där husprojekt du vet, och det har varit jättekul, sa Johan Rabaeus när han gästade P4 Extra förra året.

Camilla Thulin och Johan Rabaeus
Camilla Thulin och Johan Rabaeus har gift sig.Hans Shimoda/TT

Johan Rabaeus om att gifta sig

När Johan Rabaeus intervjuades av Sveriges Radios Titti Schultz fick han även just frågor om bröllopet. Skådespelaren berättade då att han alltid haft svårt att binda sig, men att han på senare år börjat tänka om och att han och Camilla pratade om att gifta sig.

Annons

– Ja, Camilla tar upp det, av rent juridiska skäl. Det har att göra med huset vi har där nere, vid frånfälle, så måste man vara gift enligt några mycket krångliga turkiska lagar som gör att vi kanske slår till här nu.

Kopplingen till Victoria

Camilla Thulin är som bekant en av kronprinsessan Victorias favoriter. Sveriges blivande drottning är ett stort fan av svenska designerns, värnar om hållbart mode och har flera gånger burit klänningar skapade av Camilla Thulin.

Annons

Plaggen har burit både till vardags och till fest. Under Nobelfesten 2022 dök Victoria upp i en aftondröm i rosa siden. Självklart var det då Camilla Thulin som låg bakom designen.

Johan Rabaeus är i sin tur en av Sveriges mest erfarna skådespelare. Han har bland annat haft roller i filmer som ”Ondskan” och som den svenske finansmannen Ivar Kreuger i tv-serien med samma namn.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria i en rosa dröm, skapad av Camilla Thulin.Pontus Lundahl/TT

Foto: TT

Annons