Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svenska författaren hänger med miljardären och musikikonens dotter – se bilden här!

03 jun, 2024, 05:30 
Vendela Lönnqvist
TT
Vilket jetset-liv för svenska författaren och producenten!
Annons

Det finns lyx, och så finns det lyx.

Svenska författaren, programledaren och producenten Henrik Johnsson, som är gift med proffsryttaren Malin Baryard Johnsson, befinner sig just nu utomlands för både jobb, glitter och glamour.

Och han tar med sig sina följare och Facebook-vänner på resan. För två dagar sedan befann han sig i Alicante – för femte gången.

Sofias saftiga prislapp • Oscar charmar alla • Krismöte om Märtha Louise – 3 kungliga snackisar från vecka 42!Brand logo
Sofias saftiga prislapp • Oscar charmar alla • Krismöte om Märtha Louise – 3 kungliga snackisar från vecka 42!

Författarens ord om kommande boken

Han har nämligen precis blivit klar med sin bok om Ludmila Engquist, en tidigare rysk-svensk friidrottare.

Annons

”Det blir en bok om ett liv genom länder och tider som inte längre finns, där man förväntades vara något man inte förstod. Om att inte kunna unna sig att drömma då man måste överleva, göra vad som krävs och inte bara sitt bästa”, skriver Henrik på Facebook.

Boken går under namnet ”Svenskare kan ingen vara” och även om mycket är kvar går den redan nu att förbeställa.

Hänger med miljardären och kändisdottern

Men som tidigare nämnt verkar resorna utomlands inte endast handla om arbete för Henrik – som uppdaterar från en minst sagt unik plats.

”Dagarna i St Tropez flyger fram. Vi umgås och gör vad vi tycker är kul”, skriver han till en bild från Longines Athina Onassis Horse Show.

Annons

Hästshowen är inte vilken som helst – namnet Onassis tillhör nämligen Athina Hélène Onassis-Miranda, en ryttare och en av världens rikaste kvinnor.

Men det är inte det enda. Fotografiet som Henrik delar med sig av har han längre ned signerat fotografen Jessica Rae Springsteen – alltså Bruce Springsteens dotter.

Annons