Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svenska Sandra, 38, i stor sorg – tar farväl av 45 år äldre kändismaken vid kistan

16 apr, 2024, 13:30 
Sandra Nilsson sörjer maken och modeskaparen Roberto Cavalli.
Annons
Folkkära svenska profilerna som lämnat oss 2024Brand logo
Folkkära svenska profilerna som lämnat oss 2024

Den italienska modeskaparen Roberto Cavalli är död. Han gick bort under fredagen, 83 år gammal. Han efterlämnar sig sex barn och svenska hustrun Sandra Nilsson, 38.

Sandra växte upp i skånska Sjöbo. Hon och Roberto träffades för första gången 2010, men det skulle dröja fyra år innan de bestämde sig för att omfamna kärleken och gå ut offentligt med sin relation.

Ett år senare köpte Roberto ön Stora Rullingen i Mälaren, utanför Strängnäs, till sin stora kärlek. Prislappen landade på 29 miljoner kronor och förutom 25 000 kvadratmeter stora gräsytor, kunde ön även stoltsera med en 230 kvadratmeter stor lyxvilla med pool.

Annons
Roberto Cavalli och Sandra Nilsson
Roberto Cavalli och Sandra Nilsson blev ett par 2014.ROSS / BACKGRID UK / TT

Roberto om kärleken till Sverige

Roberto trodde att han kände till många av världens vackraste platser, men det var innan han fick kännedom om den natur som Sverige hade att erbjuda.

– På en skala ett till tio är vår kärlek helt klart tio – det högsta, full av fantasi och drömmar. Jag och Sandra är en del av det naturliga som Gud har skapat, kärleken mellan två personer. Jag känner det som att varje ögonblick är ett ögonblick av lycka, sa han i en intervju med Eskilstuna-Kuriren 2016.

Annons

Sandras stora sorg

Cavalli fick sex barn med tre olika kvinnor. Sandra är mamma till hans sista barn, sonen Giorgio som föddes förra året. Paret uppehöll sig för det mesta i Florens, men tillbringade även sin tid på en rad andra ställen i världen.

Under sin livstid skapade han ett av världens lyxigaste modeföretag och han uppges vara god för sex miljarder kronor.

Sandra har i sin tur ett förflutet i modevärlden, med medverkan i ”Scandinavians net top model” 2006 och 2008 utsåg tidningen Playboy henne till ”Playmate of the month”.

Annons

Roberto Cavalli begravdes under måndagen. På begravningen fångades en sorgsen Sandra på bild, när hon tog ett sista farväl av sin älskade Roberto.

Sandra Nilsson tar ett sista farväl
Sandra Nilsson tar ett sista farväl av sin älskade Roberto Cavalli.newpress

Foto: TT

Annons