Svenska stjärnan i rullstol – stöttas av 38 år yngre flickvännen

Svenska stjärnan i rullstol – stöttas av 38 år yngre flickvännen

Dolph Lundgren har hamnat i rullstol...

Här är Sveriges 5 rikaste!
0:35

Efter reklamen: Här är Sveriges 5 rikaste!

(0:35)

Slå på ljud

Svenska Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren har många storfilmer i bagaget. Vi har sett honom agera actionhjälte i Rockyfilmerna, Universal soldier, Aquaman och många därtill.

Men genom sin karriär, ja ända sedan 1979, har han dragits med en skada och lidit av svåra smärtor – vilket nu lett till att skådespelaren hamnat i rullstol.

Dolph Lundgren skadad – tvingas till rullstol

”Äntligen ska jag operera min vänstra fotled. Jag har haft den här skadan sedan min tid i militären. Under 40 år av kampsport och med actionfilmer har det varit en kamp varje dag”, skrev Dolph nyligen på Instagram.

Det visade sig att fotleden var mer eller mindre "helt förstörd" vilket krävde ett större ingrepp. Nu har han opererats – men tvingas gå med rullator eller sitta i rullstol, men allt är som det ska.

Stöttas av 38 år yngre flickvännen Emma Krokdal

Operationen gick bra och Dolph är på bättringsvägen. På Instagram hälsar han till alla oroliga fans att han snart är "back in action". Han har även delat bilder på sig själv och sin 38 år yngre flickvän, norska Emma Krokdal, som verkar ha funnit vid hans sida genom läkningsprocessen.

Tillsammans syns de landa i Los Angeles med ett privatjet – och även på ett gym: Dolph sittandes i rullstol med sin flickvän på ena sidan och dottern Ida på andra.

Foto: TT