Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svenskdoldisens sanslösa miljonregn över en natt – med grekiska flickvännen

15 okt, 2022, 15:00 
AvIbraheem Alsalman

Det går ingen nöd på racingföraren Marcus Ericsson!

Annons
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendetBrand logo
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet

Många kanske inte känner till Marcus Ericsson. Den 32-årige svensken från Örebro är världskänd. I år har han dominerat biltävlingen Indycar och i somras skrev han historia när han vann Indy 500 – som blott andra svensk någonsin att kunna göra det.

Ericsson gillar inte att synas alltför mycket, men vi vet ändå en hel del om honom – och hans grekisk-danska flickvän och tillika Instagraminfluencern Iris Tritsaris Jondahl.

Marcus Ericsson gästar Bianca Ingrossos talksshow under lördagen och det är i nuläget oklart vad som kommer att tas upp.

Ericsson har, under årets gång, tjänat miljoner kronor, mest för att han har vunnit anrika Indy 500. För segern fick han 3,1 miljoner dollar – vilket motsvarar 30 miljoner kronor. Det var första gången sedan 2009 som en förare fick ut över tre miljoner dollar för en seger.

Annons

– Det är fortfarande svårt att ta in. Det är största loppet i världen, det är något som vi jobbat så mycket för och som vi alla drömmer om, sa Marcus Ericsson direkt efter segern, enligt TT.

Svenskdoldisens sanslösa miljonregn över en natt – med grekiska flickvännen

Marcus Ericsson träffade sin flickvän Iris för drygt ett år sedan i Marbella. Han var där för en födelsedagsfest samtidigt som hon var där på semester. Numera bor paret i lyxområdet Carmel i Indianapolis, Indycars huvudstad.

Ericsson började satsa på karriären redan när han var 15 år gammal. Sedan dess har han haft många tunga sponsorer bakom sig – som har pumpat in pengar i svenskens karriär. Tidningen Expressen har dock tidigare publicerat en granskning som visat på kopplingar till både Tetra Lavals Finn Rausing och H&M-familjens Karl-Johan Persson.

Indycar-föraren kommer alltså gästa Bianca Ingrosso och det kommer bli spännande att höra hans tankar om kärleken, karriären och miljonregnet.

Men en sak är klart: Marcus Ericsson gillar inte att slösa bort pengarna.

– Vi kollar lite på hus. Jag gillar inte att slösa, jag har fokus på min karriär. Men kan vi hitta ett hus att bo i så är det perfekt, sen tycker vi båda om att resa så att unna oss att göra det är viktigt och något som vi värdesätter, har han tidigare sagt till Expressen.

Annons