Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

SVT bekräftar – Gift vid första ögonkastet stoppas: ”Går inte”

15 maj, 2023, 09:26 

Därför sänds inte Gift vid första ögonkastet i SVT.

Annons

SVT-programmet ”Gift vid första ögonkastet” fortsätter att vara ett populärt program. Deltagarnas jakt på kärlek följs intensivt av tv-publiken, som vill se hur de tacklar utmaningar och starka känslor.

”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”Brand logo
”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”

Just nu rullar programmet på sin nionde säsong, tittarna har investerat sig i nya kärleksresor och många kan knappt bärga sig innan man får veta om paren fortsätter resan eller inte.

För många är det också väldigt värdefullt att få ta del av andra pars djupa samtal, värdefulla insikter och syn på kärlek och partnerskap.

Annons

SVT:s trista besked

Men den som vill fortsätta att grotta ned sig i kärleksäventyret kommer behöva vänta. Den här veckan har SVT bestämt sig för att stoppa det kommande avsnittet till förmån för sport.

Det betyder att tittarna kommer behöva vänta en hel vecka innan de återigen kan ta del av de spännande kärleksresorna.

– Det är ju ishockey-VM som pågår nu och då är det vissa saker som får stryka på foten, säger SVT till Svensk Damtidning.

”Går inte”

Beskedet är så klart väldigt tråkigt för alla Gift vid första ögonkastet-fans. Det är heller inte aktuellt att göra en ändring i tablån och sända programmet på tisdag i stället.

Annons

– Det är inprogrammerat vad som ska sändas på tisdag och går inte att plocka in program hur som helst, utan programmen har sin bestämda plats och dag, men när det kommer VM och OS stryks såna här program på foten och skjuts fram en vecka.

Gift vid första ögonkastet
Gift vid första ögonkastet tas bort ur tv-tablån den här veckan.

Foto: SVT

Annons