Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

SVT fick avbryta inspelningen med Tareq – fick kollega att bryta ihop och lägga sig i fosterställning

05 jan, 2024, 18:40 
Tareq Taylors drag blev för mycket för kollegan – och SVT fick bryta inspelningen.
Annons

Tareq Taylor är känd som en av tv-världens mest sympatiske personer. Han har ett rykte om sig att vara genomsnäll.

Men helt ofarligt är det inte att arbeta med Tareq. Det har Pernilla Månsson Colt, programledare för Trädgårdstider, får erfara.

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Tareq Taylor fick sin SVT-kollega att bryta ihop

Tareq Taylor och Pernilla Månsson Colt
Man ser på Pernilla att hon lider!

I ett avsnitt har Tareq bestämt sig för att han och Pernilla ska testa chili. Och inte vilka chilifrukter som helst – utan världens starkaste. Vi pratar om Bhut Jolokia Strain II, en ökänd sort som satte eld på många munnar genom åren.

Annons

Tareq fick Pernilla att ta en tugga av chilin – och hennes reaktion blev så stark att SVT tvingades bryta inspelningen. I en intervju med Hemmets journal berättar Pernilla att hon efter att ha inmundigat den starka frukten fick lägga sig i fosterställning och ta av sig sina kläder. Men det hjälpte inte hela vägen. Till slut fick hon kräkas upp chilin, för att få något slags lindring.

– Det var fruktansvärt – jag hade ingen kontroll över något i kroppen kändes det som, säger Pernilla till Hemmets journal.

Tareq Taylor erkänner: "Det var riktigt illa"

Tareq har avslöjat att han också led av upplevelsen.

– Det som hände efter att de hade klippt, var att det fortsatte att växa och växa och växa i munnen. Det var en fruktansvärd pärs på två timmar innan man kunde börja prata igen. Det fick oanade proportioner – det kräktes och gräts och var riktigt illa, säger han till Allas.

SVT fick till och med ringa giftinformationscentralen, för att be om råd.

– Vi ringde för att ta reda på vad man skulle göra för att minska hettan i munnen. De rekommenderade mjölk och banan. Och mjölk hjälpte faktiskt. Så ska man ge sig på skiten och testa, ska man för fan se till att ha mjölk i närheten, säger Tareq.

Annons