Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

SVT i krismöte om Pernillas medverkan i Allsång på Skansen

25 jun, 2024, 14:30 
Albin Bramstedt
Alex Hartelius
Det krävs för att SVT ska kalla in Pernilla Wahlgrens ersättare.
Annons

Pernilla Wahlgren har blivit varm i kläderna. Efter fjolårets succé på Solliden och Allsång på Skansen, har det nu blivit dags för den folkkära artisten att återvända till den prestigefyllda rollen.

Pernilla hånas efter Allsångsbeskedet: ”Inte bra!”Brand logo
Pernilla hånas efter Allsångsbeskedet: ”Inte bra!”

Där kommer hon att stå och sjunga allsång, intervjua kändisar och bjuda på show, samtidigt som publiken sitter och applåderar frenetiskt och sjunger med i odödliga klassiker som ”Stockholm i mitt hjärta”.

– Det är så stort, så hedrande och smickrande. Jag är så glad att axla den här manteln efter alla Allsångsledare som kommit före mig, har Pernilla berättat.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren är tillbaka som programledare för älskade programmet Allsång på Skansen.Karin Törnblom/TT

Pernillas intensiva sommar

Pernilla Wahlgren är känd för att ha ett hektiskt schema. Kalendern tycks ständigt vara nedklottrad med en massa föreställningar, tv-inspelningar och diverse aktiviteter.

Samtidigt är Allsång på Skansen en annan grej. Det är ett program som kräver noggranna förberedelser, välplanerade repetitioner och långa arbetsdagar.

Inget lämnas åt slumpen. Så om Pernilla Wahlgren skulle bli sjuk och tvingas ställa in sin medverkan, har SVT självklart en plan för att se till så att programmet kan rulla på ändå.

Annons

SVT bekräftar mötena

Skulle något gå snett, om Pernilla skulle behöva kasta in handduken, har kanalen en plan b som säkerställer att allsångspubliken får den underhållning som de kräver.

SVT har hat möten kring allt möjligt: säkerheten, manus, artister, logistik och det väskförbud som råder den här säsongen.

– Gällande om Pernilla skulle bli sjuk: vid eventuella sjukdomsfall så finns det alltid en plan B men hur den ser ut är inget som vi kommunicerar ut, säger SVT:s presstalesperson Marilinn Almgren Klevhamre till Svensk Damtidning.

Pernilla Wahlgren
SVT har en uttänkt plan b ifall exempelvis Pernilla Wahlgren blir sjuk.Claudio Bresciani/TT

Foto: TT

Annons