SVT-profilen Camilla Kvartoft avslöjar – så röstar hon

SVT-profilen Camilla Kvartoft avslöjar – så röstar hon

SVT-programledaren avslöjar hur hon röstar!

Här är partiledarnas partners!
2:22

Efter reklamen: Här är partiledarnas partners!

(2:22)

Slå på ljud

Camilla Kvartoft är väldigt aktuell just nu. Hon var en av programledarna i vårens nya TV-program "Samhällskollaps", som handlar om svensk krisberedskap och till hösten kommer hon ha fullt upp.

Camilla är nämligen en av ledarna av partiledardebatterna till hösten. Detta ska programledaren leda tillsammans med kollega Anders Holmberg.

Så mycket tjänar Camilla Kvartoft – svindlande beloppet!

Politiken lämnas på jobbet

Trots att Camilla leder politiska debatter i TV blir det inte så mycket snack om politik hemma tillsammans med maken Anders Mårtén.

– Vi pratar om samhällsfrågor och nyheter, men så mycket politik blir det inte. Anders är engagerad i segling och jag rider, så det är mer det vår vardag kretsar kring, och barnen förstås, har hon sagt till Expressen i en ny intervju.

Så röstar Kvartoft i valet

Det är inte självklart för alla offentliga personer att vara öppna med hur de röstar i ett politiskt val. Camilla Kvartoft har sina argument för att rösta som hon gör:

– När jag höll i partiledarutfrågningarna kände jag att det inte går att kombinera med att gå och rösta. Och jag valde även bort att rösta när jag höll i utfrågningar inför EU-valen, vilket jag har gjort vid tre tillfällen, har Camilla sagt i samma intervju till Expressen.

Leif GW Perssons hemlighet – kändiskvinnan inblandad

Programledaren utvecklar:

– Jag har jobbat inom public service i hela mitt yrkesliv och det är nästan något som sitter i ryggmärgen, att man ska vara helt oberoende och fristående. Och det gör det mycket enklare.

– Men jag utnyttjar så klart min rösträtt och röstar blankt, säger hon vidare till tidningen.

Foto: TT / Instagram