Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

SVT-profilens stora glädje – fått sitt andra barn

02 aug, 2022, 15:30 
AvSimon Holm Stålhand

Vilken glädje!

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Programledaren Tara Moshizi, är mest känd från bland annat ”Go’kväll” där hon är film- och bokexpert. Hon ledde också nationaldagsfirandet från Skansen senast i SVT tillsammans med Anne Lundberg. Där kunde vi se att hon var höggravid.

Nu har hon fått ett minst sagt välkomnat glädjebesked. Tara Moshizi har fått sitt andra barn!

Sonen föddes 20 juli på Södersjukhuset i Stockholm och tillsammans med sambon, David Hellberg så var det en stor glädje.

– Jag fick lite semester i början av sommaren, men nu har jag ett annat uppdrag. Jag är mammaledig och det känns fantastiskt och vi är så glada och lyckliga, säger Tara Moshizi till Aftonbladet.

Tara Moshizis tydliga barnbesked

Paret har sedan tidigare sonen Frans, 3, men nu säger Tara stopp.

– Haha! Jag känner mig nöjd och färdig. Nu är bebisfabriken stängd. Jag har fått två fantastiska friska och glada söner och känner mig otroligt rik som människa. Jag är framförallt färdig med att vara gravid. Fler barn skulle jag kunna tänka mig, men inte fler graviditeter.

Annons

Nu väntar en välförtjänt mammaledighet för den populära SVT-profilen.

På arbetsfronten har Tara Moshizi jobbat som redaktör för Bokmässans seminarieprogram, men det är hon snart färdig med och kan då fokusera helt på att vara en "lattemorsa".

– Jag ska fortsätta att medverka i ”Go’kväll” och i några andra SVT-sammanhang. Annars ska jag bara njuta av långa barnvagnspromenader och vara en riktig lattemorsa. Jag ska försöka få med mig min kollega Rebecca Randhawa som jobbar på ”Politikbyrån” som också nyligen fick barn.

Vi på Svensk Damtidning säger stort grattis till Tara med familj!

Annons