SVT-profilens tragiska slut – sambon berättar efter tio år

SVT-profilen Ulf Larsson gick bort för tio år sedan. I en ny intervju med Expressen berättar nu sambon Lillemor om Söndagsöppet-stjärnans tragiska slut.
–Det är en väldigt stor chock när man mister någon på det sättet, säger hon till tidningen.

Söndagsöppet på SVT gjorde honom till en av Sveriges mest folkkära programledare.

Men allt fick ett slut 2009 när sambon Lillemor hittade sin kärlek Ulf Larsson. Han låg livlös på golvet. Koppspulsådern hade brustit.

– Det är en väldigt stor chock när man mister någon på det sättet. Man hinner inte förbereda sig. Det där sista ”hej då, jag älskar dig”. För mig hade det räckt om jag bara hade fått några minuter. Det blir så abrupt, det är ju skillnad om man vet, säger Lillemor Torsslow i en intervju med Expressen. 

I intervjun berättar Lillemor att hon inte träffat någon ny efter Ulf.

Sambon Lillemor och Ulf Larssons död

– Jag var så förälskad i Uffe när det här hände att jag inte har gått in i någon ny relation. Jag vet att Uffe skulle tycka att det var bra att jag fick vara lycklig med någon annan så det finns inga sådana tankar. Skulle jag träffa någon är jag absolut öppen för det men det har inte skett, och jag har inte heller sökt, säger hon.

Hon berättar också hur hon minns honom:

– Han var en sådan fantastisk inspiratör, han vågade och han hade så mycket idéer. Det var synd att han behövde gå bort så tidigt för han gjort så många människor glada, både på och utanför scen.