Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

SVT-stjärnan Carina Bergfeldts stora familjelycka: "Välkommen till världen"

20 jan, 2024, 19:00 
Carina Bergfeldts familj växer. Nu visar hon upp nytillskottet i familjen på Instagram!
Annons

SVT-programledaren och journalisten Carina Bergfeldt är så lycklig – hennes familj har blivit större!

På Instagram visar hon upp nytillskottet, och lyckan går nästan att ta på.

Victorias brådskande samtal till Marcus Oscarsson – vägrar svara på fråganBrand logo
Victorias brådskande samtal till Marcus Oscarsson – vägrar svara på frågan

Carina Bergfeldt visar upp nytillskottet i familjen

Carina har nämligen blivit faster, och sonen Hamilton har fått sig en kusin! Det är Carinas bror Jeffrey med kärleken Paula som välkomnat pojken River till världen, skriver Carina på Instagram.

– Välkommen till världen, lilla barn. Vi längtar efter att träffa dig, skriver Carina och grattar de nyblivna föräldrarna.

Annons

Kommentarsfältet fylls snabbt av gratulationer, både till Carina och föräldrarna. För Jeffrey Nielsen som han heter, är faktiskt inte helt okänd för allmänheten.

Så upptäckte Carina Bergfeldt sin okända bror – gjorde program ihop

Det var 2019 som Carina gjorde programmet "Min hemlige bror" för SVT. Som namnet avslöjar, hade hon genom ett DNA-test fått reda på att hon har en halvbror i USA som hon inte vetat om – den nyblivne pappan Jeffrey Nielsen.

Annons

Carina och Jeffrey skapade ett fint band till varandra, och två år senare gjorde de ett program ihop, "Det här är ditt land". Då fick Jeffrey resa tvärs över Atlanten till Sverige, och upptäcka landet han inte visste att han var så starkt kopplad till.

– Det var en ganska abrupt känsla att få reda på att jag hade en halvsyster i Sverige. Först trodde jag att hela min familj fanns väster om Atlanten och plötsligt så hade jag en naturkraft till syster, har Jeff Nielsen sagt till Aftonbladet.

Kanske väntar en resa till USA i närtid för Carina, så att hon kan få hälsa på lillen. Om hon hinner mellan allt jobb, det vill säga. Just nu är hon aktuell med säsong 6 av talkshowen Carina Bergfeldt på SVT.

Carina Bergfeldt, bror Jeff, Viveca Sten
Carina Bergfeldt, Jeffrey och Viveca Sten på biopremiär 2022.

Foto: TT

Annons