Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

SVT-stjärnan stoppas bara timmar före sändning – får inte vara med i succéprogrammet

30 sep, 2022, 16:26 
Indra Nordemar

Babben Larsson tvingas hoppa av som programledare.

Annons
Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tidernaBrand logo
Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tiderna

I kväll går det tredje avsnittet av SVT:s 1 mot Sverige av stapeln, men tittarna lär får sig en chock. Babben Larsson som vanligtvis leder programmet kommer lysa med sin frånvaro – hon har nämligen tvingats avbryta sin medverkan som programledare.

Babben Larsson ersätts i SVT-programmet

Babben ersätts i stället av Farah Abadi, då Babben blivit akut sjuk, rapporter Expressen.

Programmet går ut på att en svensk kändis möter programmets tittare i en direktsänd frågesport:

Enligt Expressen kan frågorna lyda: "Hur mycket äter egentligen en häst? Hur högt kan legoproffsen David Gustafsson och Vidar Olsson bygga på fyra timmar? Hur lång tid tar det för tävlingscyklisten Sara Penton att komma ikapp Sveriges näst snabbaste man, Dennis Otieno?"

Annons

Därför tvingas Babben hoppa av som programledare

Den som är snabbast med närmast rätt svar vinner – oavsett om du är kändisen i rutan, en i publiken eller tävlar hemma i tv-soffan.

"När programledaren ställer en fråga får du som tittare 30 sekunder på dig att svara i Duo-appen, precis som deltagarna i studion. Om tittarna tillsammans lyckas slå den tävlande i finalen, så kommer en lycklig vinnare bli uppringd av Babben.", skriver tidningen.

Men nu får alltså Farah ta över efter Babbens insjuknande. Men troligtvis är hon till baka redan nästa avsnitt, då hon lyckligtvis har milda symtom.

"Jag har varit hemma och varit förkyld i veckan, men bättre nu. Men testade positivt för corona i går så jag fick vara hemma”, skriver Babben i ett sms till Expressen.

Foto: TT

Annons