Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

SVT:s beslut för Carina Bergfeldt – ändrade programmet efter situationen med gästen

15 jan, 2023, 15:00 

Efter situationen mellan Carina Bergfeldt och Tom Hanks valde SVT att göra en ändring av talkshowen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Vera Herngren om familjedramat – med Felix och ClaraBrand logo
Vera Herngren om familjedramat – med Felix och Clara

Carina Bergfeldt, 42, är tillbaka med ännu en härlig säsong av den egna talkshowen i SVT.

På fredagen var det säsongspremiär och programledaren gästades av helt fantastiska gäster: Skådespelarna Tom Hanks och Mariana Treviño, regissörerna och skådespelarna Felix Herngren och Vera Herngren, tennisproffset Mikael Ymer, samt artisterna Moonica Mac och Viktor Norén.

Avsnittet blev en stor succé och på Carinas Instagram har hon hyllats för fullt i kommentarsfält på olika bilder från programmet. Tittarna är verkligen imponerade!

Annons
Carina Bergfeldt, Mariana Treviño, Tom Hanks, Vera och Felix Herngren, Mikael Ymer Inspelning av SVT:s talkshow Carina Bergfeldt. Stockholm 2022
Carina Bergfeldt gästades av dessa fantastiska stjärnorna!

SVT:s beslut för Carina Bergfeldts talkshow – unika ändringen av programmet

I början av veckan kunde Carina avslöja att inspelningen av säsongspremiäravsnittet var så härlig att SVT valde att förlänga det med fem extra minuter.

"Jag kan avslöja att det var så mysigt i soffan att Tom Hanks helt enkelt inte ville gå, och för första gången har vi därför ett extra långt avsnitt av programmet, det fick bli fem minuter extra", skrev hon då.

Det är första gången som SVT väljer att förlänga programmet – men tur var väl det, eftersom att avsnittet var helt fantastiskt!

Annons
Carina Bergfeldt, Tom Hanks Inspelning av SVT:s talkshow Carina Bergfeldt. Stockholm 2022
Det är inte varje dag man får intervjua självaste Tom Hanks!

I ett mail till sajten Nöjeslivet förklarar SVT att Tom Hanks inte hade några speciella önskemål för inspelningen eller programmet, utan att man helt enkelt valde att förlänga det på grund av den härliga stämningen som infann sig i studion!

”Det stämmer att programmet förlängts något. Eftersom Carina fick en exklusiv intervju med Tom Hanks som blev väldigt bra valde produktionen att lägga till några minuter”, skriver programmets pressansvariga Maya Parment Schwarz till sajten.

Carina Bergfeldt, Tom Hanks Inspelning av SVT:s talkshow Carina Bergfeldt. Stockholm 2022
Carina vet verkligen hur hon får sina gäster att trivas i studion!
Annons