Talmannen Andreas Norléns stora beslut med hustrun – efter tio år som gifta

07 jan, 2023, 16:22 

Nu berättar talmannen Andreas Norlén om det stora beslutet med hustrun Helena.

Annons
Här är partiledarnas partners!
Här är partiledarnas partners!

Talmannen Andreas Norlén, 49, har varit gift med Helena Norlén, 48, sedan 2013 och tillsammans har de sonen Henry, född 2016.

Andreas har tidigare berättat i en intervju med Expressen att han och Helena träffades genom nätet – och hade sin första riktiga dejt i januari 2010.

Recept.se Nyhetsbrev

Idag har de varit gifta i 10 år – vilket firades stort!

Talman Andreas Norlén med sin fru Helena Norlén anländer till galamiddagen på Kungliga slottet för det nederländska kungaparet som besöker Sverige under tre dagar.
Andreas och Helena Norlén firar 10 år som gifta.

Talmannen Andreas Norlén kärlekshyllning till hustrun – förnyar vigsellöftena

Ja, på Facebook avslöjar nämligen Andreas att paret firade sin 10-åriga bröllopsdag i torsdags med att förnya vigsellöftena!

Annons

"På trettondagsafton, vår tionde bröllopsdag, valde Helena och jag att förnya våra vigsellöften vid en liten ceremoni i Hedvigs kyrka i Norrköping", skriver talmannen på lördagen.

Andreas Norlén berättar att några få vänner samt sonen Henrys två nya gudföräldrar var på plats under ceremonin. Dessutom ska sonen och hans gudmor ha bjudit på vacker sång i kyrkan!

"Helena och jag tror det är viktigt att vårda vår kärlek och gemenskap och stanna upp ibland i tacksamhet över det vi har tillsammans. Det här blev ett sådant tillfälle", avslutar han.

Andreas Norlén delar med sig av kärlekslyckan med hustrun på Facebook.
Annons