Tårarna i direktsändning – efter Carolas chock på dansgolvet i Let's Dance

Carola Häggkvist och Tobias Karlsson i Let's Dance 2021

Carola bjöd på heta känslor i det senaste avsnittet av Let's Dance!

Carola Häggkvist, 54, har tagit juryn med storm i Let's Dance! Som domaren Dermot Clemenger uttryckte det i premiäravsnittet:

– Jag tror inte att jag överdriver när jag säger att det här är dansen hela Sverige har väntat på och Sverige blir inte besviket.

Sedan dess har Carola fortsatt att imponera i dansprogrammet. Och den hårda träningen har inte varit förgäves!

Carola chockade publiken i Let's Daniel – Tobias Karlssons reaktion

Under förra veckans program uppträdde hon och danspartnern Tobias klädda i Skönheten och Odjuret-outfits, och Carola överraskade alla genom att leva sig in i rollen ordentligt och ge Tobias en kyss i slutet av dansnumret!

LÄS MER: Fräcka ryktet om Carola i Let's Dance – nu berättar hon sanningen

Han hade sedan svårt att hämta sig efter kyssen och var i tårar när dansen var över och de mötte juryn. Så härligt att se alla dessa starka känslor!

Carola Häggkvist krämpor bakom kulisserna

Carola må stråla på scen men bakom kulisserna kämpar hon med en del krämpor.

Det är en gammal korsbandsskada som spökar samtidigt som hon överbelastat sina bakre lårmuskler, stukat tummen och gjort illa ryggen.

LÄS MER: Suzanne Axells stora förändring i Let's Dance

– Mitt knä är tejpat och jag har olika skydd på, men det funkar bra. Det är inget att hänga läpp för, har Carola tidigare sagt till Expressen.

– Jag vred om knät under en aktivitet i ”Så mycket bättre” med Ola Salo. Korsbandet åkte och jag har valt att inte operera det.

Foto: TT