Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylor anklagas för lögn i tv – mörka familjetragedin avslöjad

25 jan, 2022, 11:00 

Tareq Taylor anklagas för att ha ljugit i tv.

Annons
Tareq Taylors tvivel om att vara julvärd: "Det är så..."Brand logo
Tareq Taylors tvivel om att vara julvärd: "Det är så..."

Tareq Taylor var en av de mest unisont hyllade julvärdarna på länge. De sociala medierna fylldes av glada tillrop och goda recensioner när hans sändning var avslutad.

Här är ett axplock:

"Tack Tareq bästa julvärden nånsin faktiskt 100%"

"Såå fin, mjuk och varm, berördes till tårar"

"Fina människa... du förgyllde min kväll på jobbet"

"Han var helt fantastisk. Släpp honom inte som julvärd"

Alex Schulman till attack mot Tareq Taylor

Och julvärden själv var märkbart nöjd och lättad efteråt.

– Det här är det största och mest nervösa jag har gjort i hela mitt liv så det känns otroligt skönt om jag inte har gjort någon besviken på vägen, sa Tareq till Aftonbladet.

Men han blev också ifrågasatt, av ingen mindre än Alex Schulman. Alex tyckte att Tareq hemföll åt överdrifter när han pratade om sin uppväxt.

Annons

– När vi var yngre hade vi det tuffare ekonomiskt. Min mamma har alltid varit en väldigt hårt arbetande kvinna. Hon hade flera jobb för att se till att vi hade mat på bordet och kläder på kroppen. Hon hade dagbarn på dagen, hon delade ut tidningar på nätterna, hon körde taxi på helgerna. Hon jobbade med kalligrafi, hon jobbade som sömmerska, sa Tareq i julsändningarna.

– Men min mamma har alltid varit resursfull, hon såg till att det faktiskt kom hem en tv till oss helt gratis. Tv:n hade ett litet myntinkast på sidan. Det var som en liten låda som satt fast på sidan av tv-apparaten och så kunde man stoppa i en enkrona och så vred man på en ratt och så tändes tv:n.

"Måste ha varit usel på ekonomi"

Alex replik i podcasten som han har med vännen Sigvard Eklund lät som följer:

– Det är det här som jag tycker är konstigt. Med alla de här jobben. Hon måste helt enkelt också vara usel på ekonomi. Hon jobbar varje vaken sekund och får det inte att gå ihop, säger Alex i podcasten.

Alex antyder att det finns obesvarade frågor kring Tareqs mamma.

– Hur mycket tjänar hon? Om man räknar in taxi på helgerna? Var tog pengarna vägen? Med alla dessa jobben? frågar han sig.

Annons