Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Tareq Taylor och Sofia Ståhl i tvist: "Bullshit – är fortfarande arg"

27 mar, 2024, 20:00 
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl berättar bakgrunden till tvisten med pojkvännen Tareq Taylor.
Annons

Paret Tareq Taylor och Sofia Ståhl är vana vid att uppträda i tv tillsammans. De var faktiskt så de blev kära – genom att göra programmet Lyckomaten tillsammans.

Men nu har de för första gången mötts i en tv-sänd tävling. Tareq och Sofia ställdes mot varandra i det populära Discovery-formatet Smartare än en femteklassare.

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Tareq Taylor är arg – Sofia Ståhl berättar

Och stämningen blev tuff. Tareq är nämligen en extrem tävlingsmänniska. "Planetens största", som Sofia skriver på Instagram.

Annons

– Jag är också absolut en tävlingsmänniska, men han är på nästa nivå. Han var ju den som var sur av oss på grund av att han svarade fel på frågor om rullstensåsen, säger Sofia till Södran.

– Han låtsas gärna att han inte är en tävlingsmänniska. Men det är bullshit. Han är fortfarande arg över att han inte tog alla medaljer i Kockarnas Kamp. Och det var ju 2017.

Det var, tack och lov för husfriden, Tareq som avgick med segern i Smartare än en femteklassare. Men det var på håret – det krävdes en utslagsfråga för att skilja livskamraterna åt.

Annons

I och med förlusten tvingades Sofia till en förnedrande åtbörd. Alla som förlorar i programmet måste vända sig till kameran och erkänna att man inte är smartare än en femteklassare.

Sofia Ståhl om förhållandet: "Var helt nytt"

Sofia är personlig tränare i grunden. I och med sitt förhållande med Tareq har hon behövt vänja sig vid kändisskapet och alla dess fällor.

– Det var helt nytt. Aldrig har någon varit intresserad av mitt privatliv på det sättet. Allt har varit kopplat till arbete. Inte heller Tareq hade varit med om att det skrevs om hans privatliv på det sättet. När man går in i en ny relation är det ganska skönt att få vara i fred, så man kan förstå vad som händer, säger Sofia i en intervju med Dala-Demokraten.

Annons