Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylors avslöjande om Sofia Ståhl efter skilsmässan – officiellt ett par: "Jag är kär"

25 mar, 2022, 20:30 
AvIndra Nordemar

Kärleksryktena mellan Tareq Taylor och Sofia Ståhl har florerat en längre tid. Nu avslöjar tv-kocken sanningen.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Han var en omtyckt tv-profil redan innan men 2021 var ett av Tareq Taylors mest framgångsrika år då han gick från att vara en kändis till en superkändis.

För sitt populära program Tareq Taylors matresa vann han en kristall i kategorin årets tv-personlighet, och efter julvärdsskapet har intresset för stjärnkocken fullkomligt exploderat.

Men på senare tid har engagemanget kring Tareq rört sig om något helt, nämligen hans kärleksliv. Och nu bekräftar han att han officiellt ingått i ett nytt förhållande efter skilsmässan.

Tareq Taylors bekräftar: Nya kärleken Sofia Ståhl

Tareq och ex-hustrun Kristina Taylor var gifta i 26 år, men i september förra året gick de ut med den chockerande nyheten att de ansökt om skilsmässa.

Annons

Några månader senare började det spekuleras i att han funnit kärleken på nytt i form av träningsprofilen Sofia "PT-Fia" Ståhl, och nu poserar de kärleksfullt på bild ihop.

Det är på ett lanseringsevent av Tareqs nya vin som Aftonbladet fattar tag i tv-kocken.

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra, säger han till tidningen.

Tareq Taylors ord om flickvännen PT-Fia: "Alla kvaliteter"

Tareq och Sofia har känt varandra sedan flera år tillbaka. 2019 ledde det programmet ”Lyckomaten” tillsammans. Men i övrigt har de inte haft någon kontakt på länge förrän Tareq hörde av sig till Sofia förra året.

– Under pandemin stängdes så mycket verksamheter ner och det enda jag hade var föreläsningar online. Väldigt många hade hälsofokus och vill ha mer av det. Då fick jag en idé att man kanske skulle binda samman mat och hälsa och ringde Sofia och frågade om hon var intresserad.

Annons

Och på den vägen är det! Nu är de lyckligt kära sedan några månader tillbaka och det verkar som att Tareq funnit rätt person för honom.

– Att Sofia är så mycket Sofia är det bästa med Sofia. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra.

– Om jag är kär? Jo, men det är klart jag är kär.

Foto: TT

Annons